Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wickmayer "a luat foc" la turneul de la Beijing! Colega de la dublu, Parks, luată în colimator: "Joci atât de prost"

Maria Olteanu

Publicat 03/10/2023 la 16:42 GMT+3

Perechea de dublu Wickmayer - Parks a fost eliminată de la turneul de la Beijing încă din primul tur, însă, dincolo de asta, cele două tenismene s-au contrat în timpul jocului, după ce Parks a fost acuzată de colega sa că joacă foarte prost, vizibil deranjată.

wickmayer

Credit imagine: Eurosport

În general, oamenii sunt obișnuiți să vadă tensiuni în timpul unui joc între adversari, de-o parte și de alta a fileului, însă nu este imposibil ca anumite divergențe să apară chiar între coechipieri, în timpul unei probe de dublu.
Exact asta s-a întâmplat încă din primul tur al competiției de dublu de la Beijing. O contradicție a apărut între belgianca Yanina Wickmayer și americanca Alycia Parks, care au avut ca adversare perechea franceză Caroline Garcia și Kristina Mladenovic.
Americanca Parks a fost acuzată de colega sa că joacă foarte slab, iar, dincolo de replica acesteia, tensiunile dintre cele două au putut fi observate și din priviri.
Mica dispută nu a fost însă constructivă, întrucât Wickmayer și Parks au fost eliminate din competiție.
Citește și:

Yanina Wickmayer, nemulțumită de jocul colegei sale, în proba de dublu

Wickmayer, vizibil iritată de nivelul de joc al colegei sale, i-a spus categoric: "Joci atât de prost", în timp ce se vedea clar că este foarte nervoasă, în încercarea de a se calma.
Mai târziu, ea a insistat să își arate nemulțumirea, privindu-o îndelung pe americancă, ca și cum ar fi vrut să spună că este cu adevărat supărată pe ea.
Deloc surprinzător, ambele jucătoare au sfârșit prin a pierde în fața franțuzoaicelor într-un super tie-break, în ciuda faptului că au câștigat destul de ușor primul set. Scorul final al întâlnirii a fost 6-2, 6-7(5), 6-10.
Turneul ATP 1000 de la Shanghai se desfășoară în perioada 4-15 octombrie, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo