Momentul foarte interesant a avut loc înainte de turul al patrulea de la All England Club, unde sârbul urma să îl întâlnească pe Von Rijthoven. Djokovic a creat jucătorul perfect de tenis și a ales aspecte și din jocul rivalilor săi, Rafael Nadal și Roger Federer.
"Jucătorul perfect? Să începem cu serviciul. Este normal pentru jucătorii de peste doi metri să aibă un avantaj. Îl aleg pe Reilly Opelka, John Isner și Ivo Karlovic. Servesc de la al cincilea etaj și este foarte dificil să răspunzi în fața lor.
Chiar și Nick Kyrgios, deși nu este la fel de înalt precum Isner sau Opelka, are un serviciu incredibil. Pete Sampras pentru al doilea serviciu grozav. Acești jucători, în tenisul modern, pot pune multă presiune pe tine. Pentru forehand, îi aleg pe Roger Federer și Rafael Nadal", a precizat Nole, citat de tennisworldusa.
Tenis
Federer s-a ținut de promisiune! Cum a reacționat un puști când și-a întâlnit idolul: "Dumnezeule!"
IERI LA 17:03

Djokovic: "Mental, îi aleg pe Federer și Nadal"

Sârbul a vorbit în continuare despre alte părți din construcția jucătorului perfect și a adus în discuție nume vechi din sportul alb, precum Bjorn Borg sau Stefan Edberg: "Aleg backhand-ul lui Andy Murray și al lui Jannik Sinner. Mereu îl aleg pe Murray pentru retur și, desigur, pe Andre Agassi. Sinner returnează foarte bine de asemenea.
Citește și:
Bjorn Borg pentru mișcare [pe teren]. Nu am fost niciodată norocos să joc cu el, dar am văzut multe videoclipuri cu el jucând și am vorbit despre el cu jucători în trecut. Roger este de asemenea excepțional în acest aspect.
Cei mai buni jucători la fileu au fost Patrick Rafter și Stefan Edberg. Din punct de vedere mental, trebuie să îi aleg pe Federer și Nadal din nou."
Djokovic vânează al 22-lea titlu de Grand Slam, însă nu este sigur de participarea la turneul de la US Open, care va avea loc în perioada 29 august-11 septembrie. Sârbul va fi nevoit să aștepte o decizie oficială din partea organizatorilor turneului, pentru a afla dacă poate să zboare în Statele Unite.
US Open
Medvedev a vorbit despre interzicerea lui Djokovic la US Open! Opinia sugestivă a liderului mondial
07/08/2022 LA 09:42
US Open
Djokovic ar putea primi un ajutor nesperat! Congresul american cere primirea sârbului la US Open
06/08/2022 LA 07:55