După succesul cu Ana Bogdan, Emma Răducanu visează la un duel în semifinale cu idolul Simona Halep, dar până atunci trebuie să treacă, în sferturi, de o adversară aflată în formă: tânăra Marta Kostyuk, văzută de mulți o viitoare stea a tenisului. Câștigătoarea de la Flushing Meadows și-a adus aminte de numeroasele întâlniri de la junioare, când ucraineanca o învingea de fiecare dată, fiind mult mai precoce și dedicând mult mai mult timp sportului alb.
"Marta e o jucătoare grozavă, m-a distrus la junioare în fiecare meci pe care l-am jucat. Dar era normal, pentru că ea se antrena la alt nivel la acea vreme și își dezvoltase tenisul mult mai mult. Anul acesta am venit tare din spate și am recuperat diferența dintre noi. Va fi o experiență inedită, un meci interesant și abia îl aștept", a spus Emma Răducanu pentru tennishead.net.

Kostyuk: "Abia aștept să joc contra Emmei Răducanu"

Tenis
Cât ghinion pentru Federer: nu scapă de probleme nici după retragere. Dezvăluirea făcută
ACUM 19 ORE
Kostyuk are șansa să intre între cele mai bune 50 de jucătoare ale lumii, la doar 19 ani, astfel că vrea să confirme partidele bune făcute la Cluj și în duelul cu Emma Răducanu. Pe care nu crede însă că ar fi întâlnit-o vreodată la junioare.
"Abia aștept să joc împotriva Emmei Răducanu. Suntem de aceeași vârstă, dar nu cred că am jucat vreodată", a spus Marta, care, apoi, după ce a fost informată despre faptul că Răducanu a punctat că s-au întâlnit de mai multe ori la junioare, să cadă pe gânduri. "La un moment dat, știu că am jucat împotriva Marii Britanii, la sub 12 ani și ea era în echipă. Dar nu știu dacă am avut meci cu ea sau cealaltă fată, nu îmi mai amintesc".
Programul sferturilor de la Transylvania Open
  • Ora 14:00 Rebecca Peterson - Lesia Tsurenko
  • Ora 16:00 Anhelina Kalinina - Anett Kontaveit
  • Ora 18:00 Simona Halep - Jaqueline Cristian
  • Ora 20:00 Emma Răducanu - Marta Kostyuk
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
"De asta cred că Halep e inocentă!". Un tenismen vine cu o variantă la care nu s-a gândit nimeni
IERI LA 08:37
Tenis
Juan Carlos Ferrero încă are resentimente față de Sascha Zverev. Ce a spus antrenorul lui Alcaraz
IERI LA 11:03