În ultimele 24 de ore, lumea tenisului a fost cuprinsă de mai multe vești proaste privind teste pozitive de coronavirus – Grigor Dimitrov, Borna Coric și oameni din staff-ul jucătorilor care au participat la Adria Tour. În lumina acestor evenimente nefericte, Eugenie Bouchard a decis să efectueze și ea testul și să afle dacă are sau nu coronavirus.
Azi, ea a postat pe contul personal de Instagram rezultatul, fiind în al nouălea cer pentru că testul a ieșit negativ. Genie a răsuflat ușurată la aflarea veștii și a scris: “Să înceapă meciurile acum!”. Din circuitul WTA, niciun nume important nu a anunțat că s-ar fi infectat cu COVID-19, spre deosebire de ATP, acolo unde există acum multiple cazuri.
https://i.eurosport.com/2020/06/22/2837287.jpg
Tenis
Eugenie Bouchard "a dispărut" din clasamentul WTA, dar revine în circuit! La ce turneu va evolua
10/06/2022 LA 13:10

Adria Tour, focar de infecție cu coronavirus

Grigor Dimitrov este cel mai bine clasat jucător din ATP (locul 19) care a anunțat că s-a infectat cu COVID-19. Din câte se pare, bulgarul nu s-a simţit bine, având probabil simptome, iar duminică i s-a confirmat că are coronavirus. El a fost până de curând în SUA, unde a petrecut perioada de izolare aferentă pandemiei, pentru ca apoi să meargă la Monaco. La Monte Carlo s-a testat pentru coronavirus, iar rezultatul a sosit abia ieri.
"Vreau să îi anunţ pe fanii mei că am fost testat pozitiv la COVID-19. Vreau pe această cale să îi sfătuiesc pe toţi cei care au intrat în contact cu mine în ultimele zile să se testeze şi să ia toate măsurile de precauţie. M-am întors acasă şi mă recuperez. Vă mulţumesc pentru suportul vostru şi vă doresc să fiţi sănătoşi", a scris Dimitrov pe Twitter.După ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus, fostul său adversar de la turneu, Borna Coric a informat că și el are COVID-19.
Tenis
Emma Răducanu are mai mulți sponsori decât victorii în circuit. Bouchard sare în apărarea britanicei
04/04/2022 LA 13:03
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
22/09/2021 LA 15:52