În ultimele 24 de ore, lumea tenisului a fost cuprinsă de mai multe vești proaste privind teste pozitive de coronavirus – Grigor Dimitrov, Borna Coric și oameni din staff-ul jucătorilor care au participat la Adria Tour. În lumina acestor evenimente nefericte, Eugenie Bouchard a decis să efectueze și ea testul și să afle dacă are sau nu coronavirus.
Azi, ea a postat pe contul personal de Instagram rezultatul, fiind în al nouălea cer pentru că testul a ieșit negativ. Genie a răsuflat ușurată la aflarea veștii și a scris: “Să înceapă meciurile acum!”. Din circuitul WTA, niciun nume important nu a anunțat că s-ar fi infectat cu COVID-19, spre deosebire de ATP, acolo unde există acum multiple cazuri.
https://i.eurosport.com/2020/06/22/2837287.jpg
Tenis
Dezvăluirea surpriză a lui Genie Bouchard: Sorana Cîrstea a convins-o să-și schimbe sponsorul tehnic
ACUM 6 ORE

Adria Tour, focar de infecție cu coronavirus

Grigor Dimitrov este cel mai bine clasat jucător din ATP (locul 19) care a anunțat că s-a infectat cu COVID-19. Din câte se pare, bulgarul nu s-a simţit bine, având probabil simptome, iar duminică i s-a confirmat că are coronavirus. El a fost până de curând în SUA, unde a petrecut perioada de izolare aferentă pandemiei, pentru ca apoi să meargă la Monaco. La Monte Carlo s-a testat pentru coronavirus, iar rezultatul a sosit abia ieri.
"Vreau să îi anunţ pe fanii mei că am fost testat pozitiv la COVID-19. Vreau pe această cale să îi sfătuiesc pe toţi cei care au intrat în contact cu mine în ultimele zile să se testeze şi să ia toate măsurile de precauţie. M-am întors acasă şi mă recuperez. Vă mulţumesc pentru suportul vostru şi vă doresc să fiţi sănătoşi", a scris Dimitrov pe Twitter.După ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus, fostul său adversar de la turneu, Borna Coric a informat că și el are COVID-19.
Tenis
Nike a renunțat la sponsorizarea pentru Eugenie Bouchard, după 10 ani! Noul sponsor al canadiencei
12/01/2021 LA 08:51
Tenis
Eugenie Bouchard a creat tenismena perfectă! Calitatea pe care ar lua-o de la Simona Halep
20/07/2020 LA 06:46