După un an 2021 în care a câștigat al doilea titlu al carierei, la Istanbul, Sorana Cîrstea simte că poate reveni la cel mai înalt nivel, însă pentru a asta a apelat la un fost antrenor al Simonei Halep. E vorba despre Daniel Dobre, omul alături de care Simona Halep a cucerit marele trofeu de la Wimbledon în 2019.
Sorana Cîrstea a renunțat în vara acestui an la colaborarea pe care o avea cu Adrian Cruciat, după doi ani în care aceștia au lucrat împreună, doi ani de succes. Alături de Cruciat, Sorana a reușit să urce de pe locul 80 până pe 30 și să câștige turneul de la Istanbul în 2021, al doilea al carierei, după Tashkent 2008.
CITEȘTE ȘI:
Western & Southern Open
Sorana Cîrstea, în turul al doilea de la Cincinnati, după victoria în fața Belindei Bencic
ACUM 7 ORE

Sorana Cîrstea va fi pregătită de Daniel Dobre, fostul antrenor al Simonei Halep

"Fiecare perioadă are obiectivele și dinamica ei și nu este nimic neobișnuit. Ori de câte ori este nevoie sunt dispus să ajut și nu m-am dat niciodată la o parte. A rămâne acolo, mai ales la nivelul acesta, este mai mult decât o plăcere. Este o onoare pentru mine", a declarat Daniel Dobre pentru Digi Sport.
"Nu mă gândeam, deoarece am luat anumite decizii după ce m-am retras din poziția de căpitan al naționalei de FED Cup a României. Mă gândeam să rămân un pic în alte domenii, dar este onoare să fiu chemat din nou și ajut cât pot", a mai spus antrenorul român pentru sursa citată. Alături de Daniel Dobre, din echipa Soranei Cîrstea va mai face parte și Andrei Cociașu (care le-a pregătit în trecut atât pe Gabriela Ruse, cât și pe Jaqueline Cristian).
National Bank Open
Brazilienii nu și-au revenit, după ce Halep a învins-o la Toronto pe Haddad Maia: "Aripi frânte"
ACUM 9 ORE
Western & Southern Open
Cât de mult poate urca Simona Halep în clasamentul WTA după turneul de la Cincinnati
ACUM 10 ORE