Evenimentul combinat ATP Masters 1000 / WTA Premier Mandatory "BNP Paribas Open", care ar fi trebuit să se desfășoare în următoarele două săptămâni la Indian Wells a fost anulat, după ce a fost declarată stare de alertă epidemiologică în Coachella Valley, în urma unui caz de îmbolnăvire confirmat.
Va fi, de altfel, pentru prima dată din 1980 când turneul de la Indian Wells nu va avea campioni. Fanii care au apucat să-și cumpere bilete îşi vor recupera banii: fie că vor cere restituirea sumelor, fie că vor obţine vouchere pentru ediţia 2021. În același timp, toți jucătorii vor pierde punctele dobândite la ediția precedentă.

Jucătorii prezenți la Indian Wells, derutați de decizia organizatorilor

Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
ACUM 18 ORE
În condițiile în care nimeni nu se aștepta la vestea anulării turneului. Toată lumea a fost luată prin surprindere, inclusiv jucătorii care au făcut deplasarea la Indian Wells. Starurile care trebuiau să ia parte la competiția de săptămâna aceasta au aflat de pe rețelele de socializare despre faptul că nu vor mai evolua.
Rafael Nadal a transmis un mesaj pe contul oficial de Twitter, recunoscând că nu știe ce să facă în continuare: “Probabil că toți ați auzit vestea. Indian Wells a fost anulat. Suntem toți aici și așteptăm să vedem ce se va întâmpla în continuare. Sunt atât de trist pentru tot ce se întâmplă acum în lume. Sper ca autoritățile să găsească repede soluții. Aveți grijă de voi”, a fost mesajul campionului iberic. Alte staruri ale sportului alb și-au arătat indignarea pe rețelele de socializare de asemenea.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
"Sfârșitul unei ere!" Verdictul lui Woodbridge privind carierele lui Djokovic, Nadal și Federer
IERI LA 05:16
Tenis
"Ce eliberare!" Toni Nadal, prima reacție după ce Djokovic a pierdut finala US Open
IERI LA 14:59