Un tânăr tenismen francez, frustrat la maxim pentru că a pierdut în primul tur al unui turneu ITF din Ghana, și-a pălmuit adversarul la fileu, imediat după ce i-a strâns mâna. Este vorba despre Michael Kouame, care a ajuns viral în urma gestului său total nesportiv. Francezul a oferit miercuri primele explicații pentru gestul scandalos la care a recurs.
Kouame a fost învins cu scorul de 6-2, 7-6, 6-7 de ghanezul Raphael Nii Ankrah (16 ani). Confruntarea a contat pentru primul dur din cadrul competiției ITF J5 din Accra, capitala Ghanei. Pentru că nu a putut suporta înfrângerea la limită încasată, Kouame a recurs la un gest scandalos și și-a pălmuit adversarul pe teren, imediat după ce partida s-a încheiat.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
ACUM 7 ORE
CITEȘTE ȘI:

Ce a spus Kouame despre faptul că și-a lovit adversarul pe teren

Kouame și-a cerut iertare pe rețelele de socializare după gestul incalificabil, spunând totodată că a fost insultat de publicul ghanez: "În timpul meciului, am fost abuzat verbal în mod repetat de multe persoane din public, inclusiv insulte la adresa mamei mele, dar asta nu îmi scuză comportamentul. Accept toate consecinţele din partea federaţiei internaţionale. Voi folosi această perioadă pentru a vedea cum pot gestiona mai bine astfel de situaţii în viitor, într-un mod care să reflecte adevărata mea personalitate", a punctat Michael Kouame.
Michael Kouame a ajuns primul la fileu și l-a așteptat pe Raphael Nii Ankrah pentru ca mai apoi să-i dea mâna dreaptă și să-l pălmuiască cu stânga, șocând pe toată lumea prezentă la meciul din turul inaugural. Episodul de-a dreptul șocant nu s-a oprit aici, iar întreg conflictual iscat de Kouame s-a extins și în tribune, între staff-urile celor doi jucători.
Rothesay Classic Birmingham
Simona Halep, anunțată pe lista de start la un turneu important, la care a participat o singură dată
ACUM 8 ORE
Tenis
Mihaela Buzărnescu e în ultimul tur al calificărilor la Roland Garros. Victorie cu Bandecchi
ACUM 12 ORE