Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine este Karolina Muchova, jucătoarea pe care Sorana Cîrstea o va întâlni în turul al treilea de la Miami

Alex Masgras

Publicat 25/03/2023 la 11:21 GMT+2

Sorana Cîrstea o va întâlni pe Karolina Muchova în turul al treilea al turneului WTA 1000 de la Miami. În turul al doilea, românca a trecut de Caroline Garcia, jucătoare pe care a învins-o și la Indian Wells. Cîrstea și Muchova se vor întâlni la Miami pentru a treia oară.

Karolina Muchova

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea va juca pentru un loc în optimile de finală cu Karolina Muchova, numărul 55 WTA. În turul al doilea, Cîrstea a trecut de Caroline Garcia (4 WTA), scor 6-2, 6-3. Aceasta a fost a doua victorie în fața jucătoarei din Franța în decurs de câteva zile, după ce românca a învins-o și în optimile de finală de la Indian Wells.
Karolina Muchova a fost nevoită să joace calificări pentru a intra pe tabloul principal al turneului din Florida. După victorii cu Heather Watson și Kristina Kucova, Muchova a avut dueluri ușoare și în primele două tururi. Mai întâi a trecut în mai puțin de o oră de Jil Teichmann în primul tur, scor 6-0, 6-2, după care a învins-o pe Liu Zhu, scor 6-4, 6-2.
În vârstă de 26 de ani, cea mai bună clasare a jucătoarei din Cehia a fost în luna mai 2021, atunci când a ocupat locul 19 în clasamentul WTA. Cele mai bune rezultate la turneele de Grand Slam au fost semifinala din 2021 de la Australian Open și cele două sferturi de finală de la Wimbledon, din 2019 și 2021. Muchova are un singur titlu WTA în palmares, câștigat în 2019 la Seul.
La Indian Wells, Muchova a ajuns și ea până în sferturile de finală, acolo unde a fost învinsă de cea care avea să câștige turneul din California, Elena Rybakina. Campioana de la Wimbledon 2022 s-a impus după un meci extrem de echilibrat, de aproape trei ore, scor 7-6(4), 2-6, 6-4.
Citește și:

Karolina Muchova a învins-o de două ori pe Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea va încerca în turul al treilea de la Miami să obțină prima victorie în fața cehoaicei care ocupă în acest moment locul 55 WTA. Acestea s-au întâlnit până acum de două ori, iar Muchova s-a impus de fiecare dată.
Primul meci a avut loc la US Open în 2020, atunci când Muchova a câștigat un duel extrem de echilibrat în care Sorana Cîrstea a avut trei mingi de meci în tiebreak-ul setului decisiv. La Flushing Meadows, Muchova s-a impus cu 6-3, 2-6, 7-6(7).
A doua întâlnire a avut loc în urmă cu o lună, în turul al doilea de la Dubai. Din nou, Muchova s-a impus după o partidă echilibrată, care a durat aproape două ore și jumătate, scor 6-4, 7-6(4).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo