După semifinala de la Indian Wells, cu Iga Swiatek, Simona Halep a acuzat mici probleme. Investigațiile imagistice ulterioare nu au relevat o problemă de natură să îi pună în pericol prezența la Miami, acolo unde vrea să confirme forma bună arătată în California.
"Azi am avut un antrenament pe deplin normal, pentru că ieri am bătut puțin mingea având niște dureri după Indian Wells. A fost un turneu extraordinar, mi-a dat încredere, mi-a demonstrat că încă pot să joc tenis la un nivel destul de înalt. Mi-a părut rău pentru meciul pe care l-am pierdut, am fost aproape, dar am venit la Miami cu încredere că pot să mai joc tenis bun", a declarat Simona Halep pentru Digi Sport, pentru ca apoi să explice bandajul de pe picior: "E doar o măsură de precauție, pentru a nu risca vreo accidentare serioasă: "Protejez puțin, am niște dureri, dar nu este o accidentare gravă. Am făcut un RMN, mi-a arătat că nu e ceva grav. Dar se poate agrava cu jocul. Dar o să am grijă destul de mult".
CITEȘTE ȘI:
Miami Open
La ce să ne așteptăm de la Carlos Alcaraz!? Experții Eurosport România și-au spus părerile
04/04/2022 LA 09:25
POVESTEA CELOR 5 TENISMENI URIAȘI, CARE, ASEMENEA LUI BARTY, S-AU RETRAS MULT PREA DEVREME. TOȚI AU UN LUCRU ÎN COMUN

Simona Halep a prefațat meciul cu Daria Saville, de la Miami

Simona Halep are suficient timp să revină la potențialul normal, ea beneficiind de statutul de cap de serie și având, astfel, turul întâi liber.
Aseară, campioana noastră a aflat cu cine va evolua în turul secund, după ce Daria Saville a trecut de belgianca Greetje Minnen, scor 7-5, 6-3. Simo se așteaptă la o dispută destul de echilibrată cu australianca, menționând că a urmărit-o și a rămas plăcut impresionată de jocul acesteia.
"A jucat bine la Indian Wells, a jucat bine și aici în primul tur, m-am uitat un pic. Va fi un meci destul de greu, pentru că va fi primul din turneu pentru mine și mereu se întâmplă așa. Dar am încredere în mine, sunt pregătită și aștept să dau tot ce am mai bun", a mai spus Halep.
3-1 este scorul întâlnirilor Halep - Saville, în cicrcuitul WTA. În caz că va trece de sportiva de la Antipozi, campioana noastră va juca, probabil, cu Emma Răducanu, în turul 3.
Miami Open
Era Alcaraz a început! "O legendă în devenire. Deja îl văd printre marii favoriți la Roland Garros"
04/04/2022 LA 06:59
Miami Open
Iga Swiatek, entuziasmată de victoria cu Osaka în finala de la Miami! Predicția făcută de poloneză
03/04/2022 LA 06:05