Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep e pregătită pentru duelul cu Paula Badosa la Madrid: "Știu cum e să fii acolo, în top!"

Irina Aldea

Publicat 28/04/2022 la 21:01 GMT+3

Simona Halep și Paula Badosa se vor întâlni sâmbătă la Madrid, în turul al doilea. Campioana noastră a vorbit despre meciul mult așteptat care va avea loc sâmbătă în capitala Spaniei.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a trecut de Shuai Zhang, iar în turul 2 va avea o misiune foarte dificilă la Madrid: va da peste favorita numărul 2, Paula Badosa. Sportiva din Spania a trecut în primul tur de Veronika Kudermetova cu scorul de 6-3, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și 6 minute de joc. Aceasta va fi prima întâlnire din circuit pentru Halep și Badosa.
La polul opus, Simona Halep a revenit cu o victorie în circuit, 6-2, 6-3 cu chinezoaica Shuai Zhang, joi, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 6.575.560 de euro, după mai bine de o lună de pauză din cauza unei accidentări. Halep (30 ani, 21 WTA) a câştigat în doar 70 de minute primul său meci după începerea colaborării cu antrenorul Patrick Mouratoglou.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep a vorbit despre meciul de sâmbătă de la Madrid, cu Paula Badosa

"Un meci greu, un challenge destul de puternic, dar nu am niciun fel de așteptare, vreau doar să mă bucur de meci, să pun în practică ceea ce ne dorim, împreună cu Patrick, să cred că am șansa mea pentru că știu cum este să fii acolo, în top. Bineînțeles, are o încredere foarte mare acum, joacă probabil cel mai bun tenis al ei, dar e un duel bun și sper să joc bine", a spus Simona Halep pentru Gazeta Sporturilor.
Simona Halep, care nu mai jucase de la Indian Wells (mijlocul lunii martie), e campioană la Madrid în 2016 şi 2017 şi finalistă în 2019, Halep şi-a asigurat un cec de 45.095 de euro şi 65 de puncte WTA.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo