Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal a folosit victoria memorabilă a Realului cu City ca sursă de inspirație în meciul cu David Goffin

Andrei Nicolae

Actualizat 05/05/2022 la 23:14 GMT+3

Rafael Nadal s-a calificat în sferturile de finală la Madrid, după un final electrizant cu belgianul David Goffin, în care a salvat patru mingi de meci.

Rafael Nadal, meci memorabil cu David Goffin în optimile de finală la Madrid. Rezumatul partidei

Madridul a înregistrat două victorii celebre în zile consecutive, una la fotbal, alta la tenis. Miercuri seara, Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City din Liga Campionilor printr-o revenire dramatică (3-1 scor final, după prelungiri; egalarea a venit în minutul 90). Joi după-amiază, fanul lui Real, Rafael Nadal, l-a învins pe David Goffin la Madrid Open după ce a salvat patru mingi de meci.
După ce l-a depășit pe jucătorul belgian cu 6-3, 5-7, 7-6(9), în cadrul optimilor de finală, fostul nr. 1 mondial și-a exprimat admirația față de Real Madrid și în același timp recunoștința pentru faptul că l-a inspirat în această bătălie.
"Ieri (n.r. miercuri) a fost o noapte de neuitat", și-a început Rafa discursul.

Rafael Nadal: "Spiritul pe care îl are echipa Real Madrid este pur și simplu incredibil"

"Spiritul pe care îl are echipa Real Madrid este pur și simplu incredibil și a fost o sursă de inspirație pentru mine azi, pentru felul în care am luptat toată cariera mea în tenis.", a mai spus "Matadorul".
După meci, Rafa l-a lăudat pe jucătorul belgian și a luat lucrurile pozitive din această întâlnire.
picture

Rafael Nadal, meci memorabil cu David Goffin în optimile de finală la Madrid. Rezumatul partidei

"Sincer, a fost foarte greu contra lui Goffin. David a jucat la un nivel foarte înalt. 3 ore și 10 minute pe teren mă ajută la creșterea performanței fizice.
Am obținut o victorie foarte importantă, prin salvarea punctelor de meci. Asta e încrederea, mi-a dat șansa să continui. Am nevoie de meciuri și zile ca azi, pentru a fi mai în formă mai devreme", a concluzionat Rafael Nadal, care i-ar avea pe Carlos Alcaraz și Novak Djokovic pe traseu, în drumul spre finală la Madrid.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo