În videoclipul respectiv, care durează doar şapte secunde, Shuai Peng poate fi văzută discutând cu Yao Ming, legendarul baschetbalist chinez care a evoluat în NBA.
Shuai Peng şi Yao Ming pot fi văzuţi, de asemenea, într-o fotografie realizată cu ocazia unui eveniment de promovare a schiului nordic la Shanghai. În fotografia publicată duminică mai apar alte două personalităţi ale sportului chinez, navigatoarea Xu Lijia şi fostul jucător de tenis de masă Wang Liqin. În spatele lor se vede podul Yangpu din Shanghai şi banner-ul "FIS Cross-Country Skiing China City Tour".
Etapa de la Shanghai a acestui circuit de schi nordic a avut loc sâmbătă, conform postului chinez de televiziune CGTN.
Tenis
Declarație incredibilă făcută de Shuai Peng: "Trebuie să accentuez acest lucru"
20/12/2021 LA 06:10
Shuai Peng (35 ani), fostă numărul unu mondial la dublu, a dispărut timp de mai multe zile în noiembrie, după ce l-a acuzat de abuzuri sexuale pe fostul vicepremier chinez Gaoli Zhang (75 ani).
Jucătoarea a reapărut pe 21 noiembrie, într-un restaurant din Beijing, iar apoi la un turneu organizat în capitala Chinei, potrivit mai multor videoclipuri publicate de presa oficială. Ea a avut ulterior două videoconferinţe cu reprezentanţii Comitetului Internaţional Olimpic.
Conducerea circuitului profesionist feminin de tenis a decis să anuleze toate turneele WTA programate în perioada următoare în China, până la lămurirea situaţiei lui Peng Shuai.
Sursa: Agerpres
Tenis
Teng Biao, un cunoscut disident chinez, anunț îngrijorător despre Peng Shuai, la CNN
08/12/2021 LA 06:35
Tenis
WTA a anunțat prima măsură concretă împotriva Chinei în cazul dispariției lui Shuai Peng
07/12/2021 LA 15:56