Liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, ar putea disputa Cupa Davis cu echipa Serbiei la finele lunii noiembrie, a anunţat coechipierul său Filip Krajinovic. Surse din presa sârbă scriu că Nole și-ar dori să participe la toate cele 3 evenimente sportive programate în luna noiembrie: Paris-Bercy, Turneul Campionilor și Davis Cup.
În timp ce calendarul de final de sezon al liderului mondial este încă în curs de analiză, Novak Djokovic ar putea fi liderul echipei naţionale în competiţia de tenis Cupa Davis, ce va avea loc în perioada 25 noiembrie-5 decembrie, după cum a precizat coechipierul său Filip Krajinovic într-un interviu acordat site-ului sârb Blic.

Novak Djokovic se pregătește să revină pe terenul de tenis

Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
01/12/2022 LA 11:27
"Noi vom merge acolo cu cei mai buni jucători ai noştri, iar obiectivul nostru este să cucerim trofeul ca în 2010. Novak este alături de noi, deci nu sigur nu vom pierde. Noi am încheiat un acord, între noi, pentru a juca", a explicat Krajinovic.
Liderul echipei sârbe în 2019, pentru prima ediţie a Cupei Davis în noul format, Novak Djokovic şi coechipierii săi au fost opriți în sferturile de finală de Rusia. Serbia va disputa faza grupelor la Innsbruck, în Austria, unde va întâlni Germania şi Austria.
Novak Djokovic nu a mai jucat niciun meci în circuitul masculin de tenis de la finala US Open 2021, pe care a pierdut-o în fața lui Daniil Medvedev. Sârbul a cucerit toate cele 3 titluri majore programate în 2021, înainte de competiția de la Flushing Meadows. Acum, obiectivul sârbului este să încheie anul pe prima poziție în clasamentul ATP.
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
30/11/2022 LA 14:30
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
27/11/2022 LA 19:54