După ce săptămâna trecută jucătorul din Hexagon a stârnit o adevărată controversă, refuzând să returneze mingile trimise de adversar, la Roma, de această dată el iese în faţă cu o serie de dezvăluiri neaşteptate.

Azi, Paire a abandonat la Hamburg, în disputa cu Ruud, după ce norvegianul s-a impus cu 6-4 în primul set și conducea cu 2-0 în manșa secundă. La final, sportivul din Hexagon a mărturisit că a fost două zile la rând pozitiv la testul de coronavirus şi, totuşi, a primit permisiunea să joace.

Tenis
LIVE BLOG Roland Garros, ziua a 9-a: Djokovic - Carreno Busta, "sfert" cu încărcătură + meci amânat
04/10/2020 LA 09:58

"Regulile sunt diferite aici, în Germania, şi vreau să îi mulţumesc doctorului turneului pentru că mi-a permis să joc. Singurul test negativ mi-a ieşit ieri, două zile la rând am fost pozitiv la coronavirus. Aici sunt reguli diferite şi vreau să îmi explice ATP care e de fapt regulamentul. În Paris, sunt jucători negativi, dar care au fost excluşi din calificările de la Roland Garros pentru că antrenorii lor au fost depistaţi cu COVID-19. În Germania, eşti pozitiv şi ai voie să joci", a spus Paire.

Paire a dezvăluit că a fost izolat la Hamburg, în camera sa, după ce a ieşit pozitiv la coronavirus. I s-a permis, însă, să se antreneze timp de o oră/zi şi să meargă la arenă pentru meciuri.

Discursul lui Paire vine în contextul în care oficialii de la Roland Garros sunt extrem de riguroşi cu măsurile anti-covid. Peter Popovic, antrenorul lui Damir Dzumhur, a fost depistat cu COVID-19. La retestare, rezultaul a fost negativ, dar tenismenul a fost exclus din competiţie. Paire a stat de vorbă cu medicii germani, care i-au transmis că există şanse de 50% ca, la un nou test efectuat la Paris, acesta să fie fals-pozitiv, din cauza faptului că mai există încă în organismul său reminiscenţe ale virusului.

Tenis
Un nou gest incalificabil al lui Benoit Paire la Roma. Francezul, un car de nervi în meciul de dublu
16/09/2020 LA 14:01
Tenis
Comportament josnic al lui Benoit Paire la turneul de la Roma! Francezul, făcut praf pe internet
14/09/2020 LA 21:14