După ce săptămâna trecută jucătorul din Hexagon a stârnit o adevărată controversă, refuzând să returneze mingile trimise de adversar, la Roma, de această dată el iese în faţă cu o serie de dezvăluiri neaşteptate.
Azi, Paire a abandonat la Hamburg, în disputa cu Ruud, după ce norvegianul s-a impus cu 6-4 în primul set și conducea cu 2-0 în manșa secundă. La final, sportivul din Hexagon a mărturisit că a fost două zile la rând pozitiv la testul de coronavirus şi, totuşi, a primit permisiunea să joace.
"Regulile sunt diferite aici, în Germania, şi vreau să îi mulţumesc doctorului turneului pentru că mi-a permis să joc. Singurul test negativ mi-a ieşit ieri, două zile la rând am fost pozitiv la coronavirus. Aici sunt reguli diferite şi vreau să îmi explice ATP care e de fapt regulamentul. În Paris, sunt jucători negativi, dar care au fost excluşi din calificările de la Roland Garros pentru că antrenorii lor au fost depistaţi cu COVID-19. În Germania, eşti pozitiv şi ai voie să joci", a spus Paire.
Atlanta Open
Benoit Paire "lovește" din nou! Reacția genială a francezului, când a aflat că poate părăsi Top 100
26/07/2022 LA 10:29
Paire a dezvăluit că a fost izolat la Hamburg, în camera sa, după ce a ieşit pozitiv la coronavirus. I s-a permis, însă, să se antreneze timp de o oră/zi şi să meargă la arenă pentru meciuri.
Discursul lui Paire vine în contextul în care oficialii de la Roland Garros sunt extrem de riguroşi cu măsurile anti-covid. Peter Popovic, antrenorul lui Damir Dzumhur, a fost depistat cu COVID-19. La retestare, rezultaul a fost negativ, dar tenismenul a fost exclus din competiţie. Paire a stat de vorbă cu medicii germani, care i-au transmis că există şanse de 50% ca, la un nou test efectuat la Paris, acesta să fie fals-pozitiv, din cauza faptului că mai există încă în organismul său reminiscenţe ale virusului.
Tenis
"Rebelul" Benoit Paire, dialog inedit cu Simona Halep: "Scuze, dar antrenorul tău a pierdut!"
12/07/2022 LA 15:39
Tenis
Benoit Paire va lua o pauză pe o perioadă nedeterminată! Francezul, afectat serios de pandemie
07/06/2022 LA 09:24