Emma Răducanu, tânără jucătoare din Marea Britanie care a luat prin surprindere lumea tenisului în 2021, este răsplătită pentru parcursul fabulos din acest sezon. Jucătoarea de 18 ani a fost invitată să facă parte dintr-un club exclusivist de cei de la All England Club.
All England Club este unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. În general, campionii de la Wimbledon sunt invitați să facă parte din acest club, acesta fiind și unul dintre cele mai "ușoare" moduri de a deveni membru. Cu toate acestea, performanțele reușite de Emma Răducanu în acest an i-au convins pe cei de la All England Club să îi ofere o invitație.
Din acest club fac parte toți campionii de la Wimbledon, printre care și Simona Halep, cea care a câștigat ediția din 2019 a turneului de la All England Club.
Diriyah Tennis Cup
Daniil Medvedev, primul finalist de la Diriyah Cup! Rusul a trecut în două seturi de Stan Wawrinka
ACUM 6 MINUTE
https://i.eurosport.com/2021/07/03/3166525.jpg

Performanțele Emmei Răducanu au impresionat o lume întreagă

Lumea tenisului a aflat pentru prima oară de Emma Răducanu la ediția din acest an a turneului de la Wimbledon. Britanica de 18 ani, născută în Canada, a luat prin surprindere o lume întreagă cu parcursul ei de pe iarba londoneză, atunci când a participat în premieră în cadrul unui turneu de Grand Slam.
Beneficiara unui wildcard, Emma Răducanu a ajuns până în optimile de finală ale competiției, lucru care a propulsat-o de pe locul 338 mondial, până pe locul 179, după parcursul foarte bun de la Londra.

Mingea care a schimbat istoria tenisului! Aşa a câştigat Emma Răducanu US Open

Două luni mai târziu, Emma Răducanu impresiona din nou, după ce a câștigat turneul de la US Open. Succesul de la Flushing Meadows a fost cu atât mai impresionant, deoarece Răducanu a devenit și prima jucătoare din istorie care se impune într-un Grand Slam venind din calificări. De asemenea, ea a câștigat turneul fără să piardă vreun set în cele 10 partide disputate la New York, devenind prima jucătoare din Marea Britanie care se impune la un turneu major din 1977, de la succesul Virginiei Wade de la Wimbledon.
Săptămâna trecută la Transylvania Open, la turneul desfășurat la Cluj-Napoca, Emma Răducanu a obținut și prima victorie în circuitul WTA. Aflată în acest moment pe locul 21 în clasamentul WTA, Răducanu urmează să participe săptămâna viitoare în ultimul său turneu oficial, cel din Austria, de la Linz. La finalul lunii noiembrie, aceasta va participa într-un turneu demonstrativ la Londra, în celebra arenă Royal Albert Hall.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Un tenismen cunoscut, testat pozitiv de două ori în octombrie și noiembrie
ACUM 5 ORE
Diriyah Tennis Cup
Stefanos Tsitsipas, out de la Diriyah Cup! Elenul, învins în două seturi de Cameron Norrie
ACUM 19 ORE