Aflată pe locul 342 WTA, Andreea Prisăcariu a avut luni debutul în circuitul WTA, împotriva ucrainencei Lesia Tsurenko. Românca în vârstă de 21 de ani, poreclită "Rebela din circuit" datorită multitudinii de tatuaje și felului de a fi diferit, a făcut o figură frumoasă la debut, dar nu a reușit totuși să se impună și a cedat în minimum de seturi, scor 5-7, 2-6, după o oră și 24 de minute de joc.
Se pare că fanii sportului alb din toată lumea au fost foarte curioși să vadă de ce e în stare jucătoare care este privită cu foarte mare încredere în circuitul WTA, asta pentru că după meciul său cu Tsurenko, rețelele de socializare au explodat cu aprecieri la adresa Andreei Prisăcariu. Mai mult, tânăra sportivă a întrecut-o chiar și pe campioana de la Roland Garros 2021 la numărul de urmăritori pe Twitter.
Tenis
Andreea Prisăcariu, discurs-manifest pe Twitter: "De ce sunt urâtă de românii mei?"
02/11/2021 LA 13:02

Prisăcariu Mania pe Twitter, după debutul Andreei în circuitul WTA

În timp ce Barbora Krejcikova, campioana de la Roland Garros 2021, are 14,8 mii de urmăritori pe Twitter, Andreea Prisăcariu a depășit în doar 5 zile 18,5 mii de urmăritori, fapt care a uimit pe toată lumea pe rețelele de socializare. Un internaut a scos în evidență diferențele neașteptate: "Nimeni nu o cunoștea pe Andreea Prisăcariu în urmă cu o săptămână, iar acum e deja peste campioana de la Roland Garros".
Mai mult, o fotografie cu ea de la Transylvania Open a ajuns la 78.000 de like-uri pe Twitter, rețea de socializare unde a fost distribuită și descoperită de suporteri ai sportului alb care nu o știau până acum pe jucătoarea din Iași. Andreea apare adesea pe teren cu machiaj, având diferite coafuri și mereu cu tatuajele la vedere, iar iubitorii tenisului sunt fără doar și poate intrigați de noua apariție din circuitul mondial feminin.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Transylvania Open
Simona Halep, "onorată" să fie idol pentru Emma Răducanu: "E super-drăguță! Am felicitat-o"
25/10/2021 LA 16:52
Transylvania Open
Debut cu stângul pentru românce la Transylvania Open! Andreea Prisăcariu, eliminată în turul 1
25/10/2021 LA 16:13