Organizatorii turneului de la Basel au confirmat că Roger Federer va juca în luna octombrie, atunci când turneul revine în circuitul ATP. Campionul elvețian este și el așteptat să revină pe terenul de tenis, după ce a jucat ultima oară în sferturile de finală de la Wimbledon 2021, după care s-a operat la genunchi.
Acum, Federer se recuperează și a confirmat că va participa și la Laver Cup, competiție care va avea loc în luna septembrie a acestui an. De asemenea, dorința elvețianului este de a participa la Wimbledon, însă antrenorul său, Severin Luthi, a declarat recent că nu vede cum ar fi posibil acest lucru.
Roland Garros
Simona Halep - Qinwen Zheng, în turul doi la Roland Garros, live pe Eurosport 1, în jurul orei 16:00
ACUM 5 ORE
Citește și:

Roger Federer, de 10 ori campion la Basel

Roger Federer urmează să revină la turneul pe care l-a câștigat de 10 ori. De asemenea, elvețianul este și ultimul campion al turneului indoor, care nu s-a desfășurat în 2020 și 2021, din cauza pandemiei.
https://i.eurosport.com/2019/12/16/2737899.jpg
Pe site-ul turneului, organizatorii au anunțat că Federer se află pe lista oficială și va juca primul său meci pe 25 octombrie. De asemenea, organizatorii sunt convinși că revenirea campionului elvețian la turneul său de casă, dar și în circuitul ATP, va crea un interes uriaș la nivel mondial.
Turneul de la Basel face parte din categoria de turnee ATP 500 și se joacă în sală, pe hard.

Wimbledon 2021: Rezumatul meciului Hubert Hurkacz - Roger Federer 6-3, 7-6, 6-0

Roland-Garros
Nadal a trecut fără probleme de Moutet și e în turul 3 la Roland Garros! Rezumatul partidei
ACUM 5 ORE
Roland Garros
Rafa Nadal, victorie fără emoții cu Moutet, la Roland Garros! Borna impresionantă atinsă de iberic
ACUM 5 ORE