Sorana Cîrstea, ocupanta locului 83 WTA, a părăsit turneul de la Roland Garros încă din runda inaugurală, sportiva noastră fiind învinsă de favorita numărul 14, Elena Rybakina. Confruntarea de o oră și 5 minute i-a revenit de-o manieră categorică sportivei care reprezintă Kazahstanul, scor 6-0, 6-3.
Începutul de meci i-a aparținut fără doar și poate sportivei din Kazahstan, care a avut inițiativa în permanență, iar Sorana a fost surprinsă de fiecare lovitură trimisă de adversară în terenul ei. În plus, sportiva noastră nu a reușit să se impună niciodată pe propriul serviciu în setul inaugural.

Sorana Cîrstea, învinsă categoric în primul tur la Paris

Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea, înfrângere la Portoroz, dar în urcare în WTA
17/09/2021 LA 16:00
Nici setul doi nu a fost în favoarea Soranei, care a cedat pe propriul serviciu de două ori în meci. Elena Rybakina, de partea cealaltă, a fost mult mai solidă la serviciu și a arătat slăbiciuni la acest capitol într-un singur game, pe care de altfel l-a și cedat. Chiar și așa, Sorana nu a avut forța necesară de a se impune și de a trimite meciul în set decisiv.
România continuă totuși la Roland Garros cu patru reprezentante în turul al doilea. Este vorba despre Simona Halep, Irina Begu, Patricia Țig și Ana Bogdan. Azi, pe Eurosport, mai evoluează și Sorana Cîrstea și Irina Bara. În proba de simplu masculin, România nu are din păcate niciun reprezentant la ediția din acest an. Marius Copil a fost eliminat în calificări la Paris.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
16/09/2021 LA 16:12
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12