Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafa Nadal, victorie fără emoții cu Moutet, la Roland Garros! Borna impresionantă atinsă de iberic

Nicu Savin

Actualizat 26/05/2022 la 00:57 GMT+3

Rafael Nadal s-a calificat în turul 3 la Roland Garros, după ce a trecut în 2 seturi de francezul Corentin Moutet, scor 6-3, 6-1, 6-4.

Tennis Roland Garros - Moute v Nadal matchpoint for the 300th victory in gran slam for Nadal

Credit imagine: Eurosport

Rafael Nadal a ajuns la Roland Garros fără prea multe meciuri în picioare pe zgură, dar regele absoult al acestei suprafețe își intră ușor-ușor în ritm. După ce a debutat cu o victorie în minim de seturi contra lui Jordan Thompson, ibericul a trecut în aceeași manieră și de francezul Corentin Moutet, cel care în priam rundă îl eliminase pe Stan Wawrinka.
Nadal a început perfect și și-a adjudecat primele două seturi fără probleme, cu 6-3, respectiv 6-1. Împins de la spate de fani, francezul a jucat mult mai bine în setul 3 și a condus cu 2-0. Rafa a egalat însă repede și apoi a făcut un nou break, ajungând să servească pentru meci la 5-3.
Citește și:

Rafael Nadal, victoria cu numărul 300 la turneele de Grand Slam

"El Matador" și-a pierdut însă din nou serviciul și Moutet putea trimite setul în prelungiri, dar Nadal a făcut un game perfect la retur și a închis meciul înainte ca acesta să se complice pentru el.
Așadar, Nadal s-a impus cu 6-3, 6-1, 6-4, după două ore și 12 minute de joc și își continuă drumul la turneul său preferat, pe care l-a câștigat de 13 ori.
Succesul din această seară va fi unul de neuitat pentru Rafa Nadal, deoarece a fost al 300-lea triumg al său la turneele de Grand Slam. Ibericul este însă mult în spatele marilor săi rivali la acest capitol. Federer e lider absolut (369), fiind urmat de Novak Djokovic (425).
În turul 3, Rafa Nadal îl va întâlni pe Botic Van De Zandschulp, care a trecut ceva mai devreme de Fabio Fognini, italianul abandonând în setul 3 (olandezul câștigase primele două manșe).
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 26 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo