Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Darren Cahill, angajament surpriză la Roland Garros! După Halep, australianul pregătește altă româncă

Irina Aldea

Actualizat 04/06/2023 la 16:25 GMT+3

Darren Cahill a condus-o pe Simona Halep către cele mai importante succese ale carierei, iar australianul urmărește îndeaproape tenisul feminin în continuare. Deși îl pregătește pe Jannik Sinner, tehnicianul australian și-a mai luat un angajament, sfătuind-o pe Gabriela Ruse.

Așa s-au calificat Ruse și Kostyuk în optimi la Roland Garros! Victorie cu Flipkens/Rogers

Simona Halep a ajuns pe locul 1 WTA și a câștigat primul său titlu de Grand Slam la Roland Garros, în 2018, în ambele ocazii avându-l pe Darren Cahill în loja sa. La Wimbledon 2019, Cahill nu era oficial antrenorul româncei, dar i-a fost aproape sportivei noastre, fiind de departe omul care a marcat cel mai mult cariera Simonei. Înainte de Halep, Cahill i-a mai antrenat pe Andre Agassi și Lleyton Hewitt, lucrând pentru o scurtă perioadă de timp și cu Sorana Cîrstea.
Darren Cahill îl antrenează cu normă întreagă pe Jannik Sinner în prezent, dar australianul a continuat să urmărească îndeaproape tenisul feminin, iar acum se pare că o sfătuiește pe Gabriela Ruse. Sportiva noastră a fost eliminată încă din faza calificărilor la Roland Garros, însă la dublu continuă să aibă un parcurs frumos alături de ucraineanca Marta Kostyuk, iar Darren Cahill a fost văzut în tribună la unul dintre meciurile lor.
CITEȘTE ȘI:

Darren Cahill o sfătuiește pe Gabriela Ruse de "două-trei săptămâni"

"Darren Cahill a venit special în tribuna terenului 6 de la Roland Garros pentru a asista la meciul câștigat de Gabriela Ruse alături de ucraineanca Marta Kostyuk, în turul secund al turneului de dublu. Rămas la Paris, după ce italianul Jannik Sinner a fost eliminat dramatic din turneul de simplu masculin, Cahill și-a aranjat în așa măsură programul comentariilor realizate pentru televiziunea americană care difuzează Roland Garros-ul în Statele Unite astfel încât să ajungă la partidă exact în momentul în care Ruse și Kostyuk erau conduse de Kristen Flipkens/Shelby Rogers", susține prosport.ro.
Gabriela Ruse a vorbit despre această dezvăluire: "Am avut în tribună un mare antrenor, pe care îl stimez foarte mult. El mă sfătuiește! Mi-a dat câteva teme pentru următoarele zile. Mă rog, mi-a dat de vreo două-trei săptămâni, însă îmi doresc mult să fac chestia aceasta", a spus Ruse pentru sursa citată.
Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai – 11 iunie la Paris. Toate meciurile de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului se văd în direct pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Roland Garros 2023 se desfășoară în perioada 28 mai - 11 iunie, în direct pe Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo