Djokovic a avut probleme serioase în debutul meciului de pe arena Philippe Chatrier. Sârbul a cedat primul set în fața spaniolului Carreno Busta, apoi a cerut pauză medicală din cauza unor probleme la brațul stâng.
Fizioterapeutul a intervenit prompt și i-a făcut un masaj în pauza dintre primele două seturi. Acest lucru pare să-l fi scos din ritm pe Carreno-Busta, care i-a aruncat un mesaj ironic lui Nole la interviul de la finalul partidei.
După acea pauză medicală, Djokovic a jucat mult mai bine și a întors soarta meciului, în timp ce ibericul a irosit o mulțime de lovituri și șanse de break.
Roland-Garros
Sorana Cîrstea, cea mai bună poziţie din ultimii 8 ani în clasamentul WTA. Cum arată TOP 10
14/06/2021 LA 12:06

Carreno-Busta, mesaj ironic pentru Djokovic: "Nu m-a surprins! Face asta de ani de zile!"

Djokovic și-a adjudecat următoarele 3 seturi cu dezinvoltură, ca și când nici n-ar fi întâmpinat vreo problemă medicală în startul partidei. Acest lucru l-a remarcat inclusiv Carreno-Busta care nu s-a abținut la interviul de la finalul meciului.
"Nu m-a surprins când a cerut pauză medicală! Am considerat că reprezintă un semn bun. Înseamnă că Djokovic știa că pierde, iar eu jucam bine. Face asta de ani de zile! Când este la pământ, cere ajutorul!", a spus Carreno-Busta, după înfrângerea în fața lui Djokovic.
De notat este că Djokovic a pierdut aseară primul set de la Roland Garros 2020.
Novak Djokovic și Pablo Carreno-Busta se întâlniseră ultima oară la US Open 2020, în acea seară care va rămâne în amintirea tuturor fanilor tenisului. Sârbul a fost descalificat de la Flushing Meadows după ce a lovit cu mingea în gât o femeie arbitru de linie.
Nole și-a luat revanșa în fața ibericului la Roland Garros și s-a calificat în semifinale. Pentru liderul mondial urmează duelul cu Stefanos Tsitsipas, care a trecut în sferturi de Andrey Rublev în minimum de seturi, scor 7-5, 6-2, 6-3.
Vodafone este sponsor oficial al transmisiunilor Eurosport de la Roland Garros.
Roland-Garros
"GOAT-ul" în tenis, chestiune de gust. Titlul de cel mai titrat jucător, o problemă de timp
14/06/2021 LA 10:23
Roland-Garros
Tulburător: Tsitsipas a aflat că bunica sa a murit, cu cinci minute înainte de finala cu Djokovic
14/06/2021 LA 06:55