Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic a primit o întrebare bizară de la un reporter după titlul de la Paris. Cum a replicat Nole: "Nu sunt doctor"

Andrei Nicolae

Publicat 05/11/2023 la 23:04 GMT+2

Novak Djokovic a devenit duminică campion pentru a șaptea oară în Masters-ul de la Paris, după ce l-a învins în ultimul act pe Grigor Dimitrov. După meci, Nole a fost prezent la conferința de presă, unde a primit o întrebare destul de bizară din partea unui reporter, la care Nole a încercat să răspundă cât mai politicos posibil.

Așa s-a scris povestea celui de al 40-lea ATP 1000 din cariera uriașului Novak Djokovic

Novak Djokovic a cucerit titlul la Paris și s-a impus pentru a 40-a oară într-un turneu Masters, după ce l-a învins în finală pe Grigor Dimitrov. Sârbul l-a învins pe tenismenul din Bulgaria la capătul unei ore și 39 de minute, cu scorul de 6-4, 6-3.
După victorie, Nole a vorbit pe teren despre Dimitrov și despre suporterii francezi, după care a mers la conferința de presă, unde s-a aflat în fața mai multor jurnaliști. Acolo, liderul mondial a primit o întrebare destul de ciudată din partea unui reporter, care a vrut să afle cum a trecut Novak peste problemele sale la stomac, pentru că și soția jurnalistului trecea prin aceleași dureri.
Deși întrebarea nu avea neapărat legătură cu finala sau cu turneul de la Paris, Nole i-a răspuns politicos jurnalistului și a explicat că nu își poate da cu părerea, deoarece nu este avizat. Totuși, sârbul a povestit cum a trăit această săptămână, în care a fost într-adevăr afectat de un virus stomcal.
Citește și:

Djokovic a primit o întrebare mai puțin comună de la un reporter de la Paris

Reporter: "Felicitări Novak. Crede-mă, vorbesc serios. Soția mea mi-a dat un mesaj în care mi-a cerut să îmi dai un sfat legat de cum te-ai recuperat, sau ce fel de medicamente ai luat, pentru că mulți oameni au probleme la stomac. Din nefericire, ea suferă mult din cauza asta. Mi-a spus că poate o poți ajuta. Asta e întrebarea mea", i-a spus reporterul lui Nole, la conferința de presă.
Djokovic: "Nu sunt doctor și în consecință nu pot da sfaturi mediale (n.r. zâmbește). Presupun că toată lumea e diferită, dar știi, pentru mine, hidratarea e cheia, chiar așa e. Nu pot vorbi în dreptul soției tale sau al altcuiva legat de ce remediu o ajută și ce nu. Știi, nu am putut mânca deloc zilele astea, deci am mâncat o singură dată pe zi, iar uneori n-am mâncat nimic.
M-am bazat pe lichide, pentru că tot ce am pus în gură a dispărut foarte rapid (n.r. zâmebște). Cred însă că pentru un atlet profesionist, odată ce ajungi pe teren, e destul de clar. Fie îți permiți să fii dominat de circumstanțe și de sentimentele pe care le trăiești în momentul ăla, fie încerci să le controlezi într-un fel. Nu e cale de mijloc.
Am experientat și eu însă dureri de stomac precum oricine altcineva. Poate la mine a durat mai puțin decât la soția ta, nu sunt sigur, au fost trei sau patru zile de chin. Astăzi (n.r. duminică) simt că e prima zi când asta (n.r. duererea) e în trecut", a răspuns Nole, potrivit We Love Tennis.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo