Patru jucătoare din România au fost acceptate direct pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Reprezentantele României la Paris sunt Simona Halep, locul 3 WTA, Patricia Ţig, locul 63 WTA, Sorana Cîrstea, locul 67 WTA, şi Irina Begu, locul 74 WTA.
Ana Bogdan, locul 102 WTA, este prima jucătoare pe lista de așteptare, şi va intra pe tabloul principal dacă se va retrage una dintre jucătoarele direct acceptate. Mihaela Buzărnescu, locul 137 WTA, dar cu clasament protejat, este de asemenea pe lista de așteptare, a cincea. Campioana en-titre de la Roland Garros este Iga Swiatek.

Roland Garros a fost amânat cu o săptămână! Turneul, în direct pe Eurosport

Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
IERI LA 21:17
Autoritățile din Franța, împreună cu organizatorii Roland Garros, au luat decizia de a amâna cu o săptămână competiția majoră de la Paris. A doua săptămână a celui de-al doilea Grand Slam al anului se va suprapune cu începutul sezonului de iarbă.Conform programului inițial, Roland Garros-ul ar fi trebuit să se încheie pe 6 iunie, urmând ca a 2-a zi să înceapă 3 turnee pe iarbă: Hertogenbosch (ATP/WTA), Nottingham (WTA) și Stuttgart (ATP).
În urma deciziei amânării Roland Garros-ului, meciurile de pe tabloul principal vor avea loc în perioada 30 mai - 13 iunie, în direct pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport Player. Chiar dacă celelalte turnee majore și-au arătat susținerea pentru organizatorii Roland Garros, care au luat decizia amânării, nu toată lumea este mulțumită. De pildă, Daniil Medvedev, al doilea jucător al lumii, a spus clar și răspicat că nu este o hotărâre înțeleaptă. Simona Halep, pe de altă parte, crede că amânarea Roland Garros este o idee bună.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
IERI LA 20:45
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43