Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dialogul care a stârnit râsete la meciul dintre Lajovic și Nadal: "Omule, sper că ești negativ!"

Irina Aldea

Publicat 19/09/2020 la 08:06 GMT+3

Rafael Nadal a câștigat fără vreo emoție meciul din optimile de finală de la Roma, disputat în compania sârbului Dusan Lajovic.

Rafael Nadal

Credit imagine: Eurosport

Favorit numărul 2 pe tabloul de simplu de la Roma, Rafael Nadal nu a avut nicio emoție cu Dusan Lajovic (25 ATP) în partida din optimile de finală. Marele campion iberic s-a impus la capătul unui meci care a durat o oră și 30 de minute de joc, scor 6-1, 6-3. În sferturile de finală, Rafa îl va întâlni pe zgura de la Foro Italico pe favoritul numărul 8, Diego Schwartzman.
Deși nu a avut vreo șansă în fața lui Rafa, Dusan Lajovic a avut o replică prin care l-a făcut pe iberic să râdă pe teren. Nici arbitrul de scaun nu a rezistat comentariului sârbului și a fost surprins de camerele instalate pe teren cum râde. Mai exact, Lajovic a gafat și a luat de pe marginea terenului prosopul lui Nadal în loc să-l folosească pe al lui.

Lajovic și Nadal, faza zilei la Roma

Dusan Lajovic s-a uitat la Rafa și și-a dat seama de greșeala comisă, după care l-a făcut pe al doilea cel mai titrat jucător de tenis din lume să râdă. Omule, sper că ești negativ”, i-a spus Lajovic lui Nadal pe teren. După ce s-a amuzat copios de situația în care se pusese sârbul, i-a răspuns, confirmându-i că nu a luat contact cu virusul.
În altă ordine de idei, Rafa pare de neoprit pe zgura de la Roma. În primele două partide disputate la Foro Italico, matadorul a cedat doar șase game-uri: două în meciul cu semifinalistul de la US Open, Pablo Carreno-Busta, și patru azi, cu Dusan Lajovic. Nici în sferturi nu pare că Nadal va avea parte de o provocare prea mare. Cu Schwartman, Nadal conduce cu 9-0 la capitolul întâlniri directe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo