După ce i-a dat afară pe Daniel Dobre și Adrian Marcu, Simona Halep a ales să participe singură la turnee. A înţeles că soluţia e una neinspirată, astfel că va fi antrenată în următoarele săptămâni de antrenorul în vârstă de 29 de ani, Morgan Bourbon, fost tenismen care a fost angajat în 2018 de Patrick Mouratoglou la Academia din Franța. Bourbon este cel mai bun prieten al controversatului tenismen Benoit Paire pe care l-a și însoțit, o perioadă, în circuitul ATP.
La sugestia lui Mouratoglou, Simo a acceptat să îl testeze pe Bourbon, pentru a vedea dacă există chimie între ei.
"Fostul lider WTA, Simona Halep, va fi însoţită de Morgan Bourbon la turneele Masters de la Indian Wells şi Miami. Bourbon lucrează ca antrenor la Academia Mouratoglou", anunţă tennisworldusa.org.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35
CITEŞTE ŞI:
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE: "UNELE TENISMENE RÂD DE UCRAINA, ÎȘI BAT JOC, SE ÎMBRACĂ OSTENTATIV"

Halep a înţeles cât de multă nevoie are de un antrenor

Dacă lucrurile merg în direcția potrivită la Indian Wells şi Miami, Simona Halep va alege dacă va transforma această colaborare într-un contract full time, sau va merge pe mâna unui alt antrenor. Simona Halep, fost număr 1 mondial, se află în acest moment pe locul 26 WTA. În acest sezon, Halep a câștigat turneul Melbourne Summer Set, a ajuns până în optimi la Australian Open, până în semifinale la Dubai și a fost eliminată încă din primul tur de la Doha.
Simona Halep va reveni în competiții oficiale săptămâna asta. Românca va juca la Indian Wells, turneu pe care l-a câștigat în 2015. Competiția din Statele Unite ale Americii, care face parte din categoria turneelor de 1000 de puncte, se va disputa în perioada 9-20 martie. După Indian Wells, Simona Halep va face deplasarea la turneul de la Miami, care debutează pe data de 23 martie și se încheie pe 3 aprilie. Aceste două turnee sunt ultimele din sezonul de hard înainte ca sportiva noastră să treacă la competițiile desfășurate pe suprafața preferată de joc, zgura.
Deși a transmis că-și dorește să experiementeze viața de circuit fără un antrenor, să încerce să se descurce singură, Simona Halep pare că s-a rezgândit după turneele de la Dubai și Doha. Întrebată dacă va apela la serviciile unui antrenor, Simona a precizat că nu se grăbește în această direcție, dar că va adăuga un antrenor în staff-ul ei.
"Momentan nu am niciun plan și nici nu m-am gândit, dar cu siguranță va apărea un antrenor în echipa mea, pentru că la nivelul acesta este greu făra antrenor, singură", a dezvăluit jucătoarea aflată pe locul 26 în ierarhia WTA, după eliminarea din primul tur de la Doha.
Simona Halep a anunțat la finalul lunii septembrie pe rețelele de socializare că își încheie colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani în care au lucrat împreună. Campioana noastră a publicat la acel moment un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
IERI LA 08:13
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
19/05/2022 LA 18:22