Simona Halep anunțase în urmă cu mai bine de o lună că Transylvania Open este ultimul turneu pe care-l va juca în 2021. Românca s-a răzgândit, însă, înainte de startul turneului de la Cluj-Napoca, și a spus că va fi prezentă și la turneul de la Linz, programat în perioada 6-12 noiembrie.
Astăzi, organizatorii competiției unde Halep a primit un wild-card au vorbit despre prezența Simonei pe tabloul principal. Directoarea turneului de la Linz s-a arătat încântată de participarea româncei și a lăudat-o pentru tot ceea ce realizează atât în tenis, cât și în viața de zi cu zi.
"O știu pe Simona de mult timp și nu s-a schimbat deloc. Nu este doar o jucătoare extraordinară de tenis, ci și un model de urmat pe teren și în afara lui. Este o persoană foarte călduroasă și foarte dragă mie", a transmis Sandra Reichel, potrivit SpotMedia.
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
ACUM 10 ORE

Ce a spus Simona Halep înainte de Transylvania Open

"Nu am avut un an bun pentru că patru luni am fost accidentată, am 7-8 turnee, ceea ce este foarte puțin. E normal sa îmi scadă încrederea, dar nu mă refer la joc, mă antrenez foarte bine, și meciurile pe care le-am avut au fost foarte bune, dar concentrarea de a sta de la început până la final e partea mai dificilă.
Sunt mult mai bine de la săptămână la săptămână. Mă bucur că am ocazia să joc câteva turnee anul acesta înainte să fac pregătirea de sfârșit de an. Va fi un bonus orice voi face aici, la Cluj, și poate apoi la Linz", a declarat Simona Halep înainte de startul turneului de la Cluj-Napoca.
În acest moment, românca se pregătește pentru duelul cu Jaqueline Cristian din sferutrile de finală ale Transylvania Open. Dacă va trece mai departe, Halep o va înfrunta pe câștigătoarea meciului dintre Emma Răducanu și Marta Kostyuk.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
IERI LA 10:33
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11