Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a oferit prima reacție în legătură cu încetarea parteneriatului cu Amanda Anisimova, chiar în timpul turneului de la Indian Wells. Antrenorul australian a transmis un mesaj lung prin intermediul contului său de Instagram motivele pentru care a luat această decizie.
Antrenorul care a dus-o pe Simona Halep pe culmile tenisului mondial a dezvăluit că se simte epuizat și că n-a trecut niciodată prin așa ceva. La scurt timp după publicarea mesajului, australianul a primit o mulțime de mesaje și încurajări. Printre cei care i-au scris mesaje de susținere este și Simona Halep: "Ai grijă, D!". Patrick Mouratoglu i-a scris și el un gând bun australianului.
"Ești doar un om în acest context. Nu este atât de mult despre ceea ce se întâmplă, ci despre cum te simți. Sincer, nu știu cum m-aș simți după atâtea zile de carantină. Simt că mulți oameni simt la fel și nu îndrăznesc să spună asta. Felicitări pentru că ai fost deschis. Îți doresc să te recuperați bine cu familia. Ne vedem în curând, prietene", i-a scris Mouratoglou. De asemenea, Nadia Comăneci, Rennae Stubbs și Stanislas Wawrinka i-au scris lui Darren în secțiunea de comentarii.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM 3 ORE
CITEȘTE ȘI:

Darren Cahill a explicat de ce a rupt brusc colaborarea cu Amanda Anisimova

"Vreau vă ofer o scurtă actualizare despre evenimentele de la Indian Wells. Am ajuns în SUA cu aproximativ 3 zile înainte de a merge la Indian Wells și nu m-am simțit bine. După cea de-a doua zi pe teren cu Amanda, mi-am dat seama rapid că nu aveam cum să rezist și să-i acord atenția și grija necesare pentru a face treaba de antrenor în mod corespunzător.
Nu este ușor de explicat, dar de când am ieșit din carantină forțată de 28 de zile, la sfârșitul anului trecut, în Australia, am avut probleme să plec. Asta s-a întâmplat în urma carantinării de 14 zile înainte de AO în 2021 și apoi a 9 luni petreecute în străinătate, din cauza restricțiilor noastre la frontieră și a regulilor de carantină. După ce am petrecut cele 28 de zile analizând și criticând fiecare mișcare de antrenor, meci și punct din 2021, mintea mea era epuizată.
Chiar și anul acesta la Australian Open am tras de mine, ceea ce este neobișnuit pentru mine când vine vorba de tenis, deoarece în mod normal este o bucurie să fac ceea ce fac. După AO am crezut sincer că sunt puțin moale și am crezut că trebuie să mă forțez pentru a-mi reveni. Mă gândeam că voi ajunge la Indian Wells și Miami, două evenimente grozave, și voi fi la nivelul dorit. Din păcate, nu eram nici măcar aproape acolo.
Am vorbit pe larg cu Amanda despre asta a doua zi și îi mulțumesc că a înțeles că trebuie să am grijă de mine. De asemenea, m-am oferit să rămân și să continui să o ajut pe ea și echipa în aceste săptămâni ca prieten și cineva care are o încredere enormă în ea și viitorul ei în tenis. Important, de asemenea, Hleb Maslau a fost cu noi la Indian Wells și este un motiv important pentru care Amanda a jucat atât de strălucit în Australia, după ce a făcut cea mai mare parte a muncii de antrenor în pre-sezonul de la Miami. Alături de antrenorul ei, Rob Brandsma, este pe mâini excelente.
Sunt conștient că lupta mea e o nimica toată în comparație cu suferința cauzată de Covid - și acum războiul din Ucraina - și gândurile mele continuă să fie la cei afectați. Mulțumesc pentru sprijinul primit și ne vedem la Wimbledon cu minunata mea echipă ESPN, dacă nu înainte", a scris antrenorul australian pe pagina sa de Instagram.
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM 16 ORE
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
ACUM 20 ORE