De-a lungul istoriei au existat mai multe tenismene care au impresionat prin jocul lor și rezultatele obținute în circuit, dar care nu au reușit să cucerească un titlu de Grand Slam. Chiar dacă fanii deopotrivă cu experții din tenis sunt de părere că ar fi meritat un titlu major, unele tenismene vor fi amintite în istorie ca jucătoare de mare valoare care nu au reușit să facă acest pas.
În istoria recentă a tenisului mondial feminin, Karolina Pliskova și Elina Svitolina sunt cele mai mari nume care se chinuie serios să pună capăt seriei de turnee majore pe care nu le pot câștiga din diferite motive. Cehoaica s-a apropiat serios de acest obiectiv, pentru prima dată în 2016, atunci când a disputat finala la US Open. Anul acesta, Pliskova a jucat finala de la Wimbledon, însă fără reușită și de această dată.
Roland-Garros
Casper Ruud - Wilfried Tsonga - Roland-Garros
ACUM O ORĂ

Cine crede Navratilova că estecea mai bună tenismenă care nu a câștigat un titlu de Grand Slam

Spre deosebire de Pliskova, care a jucat în 2 finale de Grand Slam, Elina Svitolina nu a ajuns atât de departe până acum. Ucraineanca a disputat două semifinale până în prezent, ambele în 2019, la Wimbledon și US Open. La Australian Open și Roland Garros, Svitolina a ajuns până în sferturile de finală.
Chiar și așa, Martina Navratilova este de părere că Elina Svitolina este cea mai bună tenismenă care nu a câștigat un titlu de Grand Slam, chiar dacă în istorie sunt multe jucătoare de tenis care nu au reușit asta, precum Dinara Safina, Jelena Jankovic, Elena Dementieva, Agnieszka Radwanska sau Helena Sukova.
CINE E CEA MAI BUNĂ TENISMENĂ CARE NU A CÂȘTIGAT UN TITLU DE GRAND SLAM?
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland-Garros
Garin - Paul - Roland-Garros
ACUM O ORĂ
Roland Garros
Tsonga s-a retras din tenis după un ultim spectacol la Roland Garros! Momente emoționante la Paris
ACUM O ORĂ