Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu s-a calificat în optimi la Transylvania Open! Campioana de la US Open, revenire fantastică la Cluj

Irina Aldea

Actualizat 26/10/2021 la 21:46 GMT+3

Emma Răducanu a debutat cu emoții la turneul de la Cluj, Transylvania Open, în meciul cu Polona Hercog, ocupanta lodului 124 WTA, însă până la urmă a reușit să treacă de slovenă și să se califice în optimile de finală ale turneului.

Emma Răducanu. Credit foto: Ramona Toderaș

Credit imagine: Twitter

Emma Răducanu s-a calificat în optimile de finală la turneul de 250 de puncte WTA de la Cluj-Napoca după ce a trecut în primul tur de slovena Polona Hercog, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-1, la capătul unui meci care a durat două ore și 28 de minute de joc, revenid de la 0-1 la seturi.
Emma Răducanu a început perfect meciul din turul inaugural la Transylvania Open cu Polona Hercog. Sportiva din Marea Britanie și-a făcut serviciul, iar apoi a obținut break-ul în debutul manșei. Campioana de la US Open s-a distanțat chiar și la 4-1 în setul întâi și părea că se apropie de câștigarea categorică a manșei, însă Hercog a revenit și nu i-a mai lăsat britanicei niciun game.

Emma Răducanu, revenire de senzație în primul tur la Transylvania Open

Setul secund a fost mult mai echilibrat din punct de vedere al break-urilor, însă Emma Răducanu a fost cea care a obținut avantajul la 6-5 și a încheiat manșa pe serviciul adversarei. În setul decisiv, Emma Răducanu s-a descurcat mult mai bine și a dictat majoritatea punctelor, trecând cu succes linia de finish în turul întâi. În continuare, Emma Răducanu se va duela pentru un loc în sferturile de finală de la Cluj cu Ana Bogdan, care a trecut în primul tur de Jorovic.
În meciurile disputate mai devreme la Cluj, Irina Bara a profitat la maximum de șansa primită din partea organizatorilor Transylvania Open și a câștigat duelul 100% românesc disputat în compania Irinei Begu, ocupanta locului 57 WTA. Bara s-a impus la capătul unui meci maraton, de două ore și 27 de minute de joc, cu scorul de 7-6 (2), 0-6, 6-4.
Mai apoi, Jaqueline Cristian, s-a calificat în optimile de finală la turneul de 250 de puncte de la Cluj, Transylvania Open, după ce a eliminat-o pe slovena Kaja Juvan, ocupanta locului 98 WTA, cu scorul de 3-6, 7-6 (8), 7-6 (3), la capătul unui meci care a durat două ore și 48 de minute de joc.

Rezultatele zilei la Transylvania Open

  • Fett – Peterson 1-6, 3-6
  • Pera – Kostyuk 3-6, 4-6
  • Begu – Bara (2) 6-7, 6-9, 4-6
  • Kovinic – Van Uytvanck 4-6, 4-6
  • Cristian – Juvan 3-6, 7-6 (8), 7-6 (3)
Un singur meci a mai rămas azi de disputat la Cluj: Petkovic – Gracheva.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo