După ce în primul tur de la US Open nu am avut parte de nicio surpriză majoră, turul secund de la US Open a aînceput în aceeași notă. Garbine Muguruza s-a calificat fără emoții în turul 3, iar la scurt timp aceasta a fost urmată de Elina Svitolina.
Ucraineanca nu i-a dat prea multe șanse ibericei Rebeka Masarova, cea care o învinsese în primul tur pe Ana Bogdan, în cel mai lung meci din istoria grand slam-ului american. Svitolina a câștigat primul set cu 6-2, dar în manșa secundă tânăra sa adversară a oferit o replică mult mai solidă.
Tenis
Svitolina a cerut excluderea sportivilor din Rusia și Belarus din circuit! Anunțul ucrainencei
21/04/2022 LA 06:51

Elina Svitolina, calificare fără emoții în turul 3 la US Open

Cele două jucătoare au câștigat pe propriul serviciu până la scorul de 5-5, moment în care jocul a fost întrerupt de ploaie, la scorul de 40-15 pentru Svitolina. La reluare, ucraineanca a reușit break-ul și apoi a servit excelent, impunându-se în final cu 6-2, 7-5, după o oră și 17 de minute de joc.
În runda următoare, Svitolina o va întâlni pe învingătoarea disputei Daria Kasatkina - Marketa Vondorusova, meci care se desfășoară chiar la această oră. Dacă va trece și de turul 3, Svitolina ar putea da peste Simona Halep în optimi, evident, dacă și sportiva noastră va ajunge acolo. Simona a câștigat astăzi fără emoții cu Kristina Kukova, dar în continuare va avea o adversară mult mai redutabilă, Elena Rybakina sau Caroline Garcia.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Elina Svitolina a pus-o pe Simona Halep lângă Rafael Nadal! La ce capitol o consideră cea mai bună
19/04/2022 LA 13:34
Tenis
"Extrem de dificil" Svitolina, hotărâre drastică! Anunțul făcut la o lună după izbucnirea războiului
29/03/2022 LA 15:23