Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Elina Svitolina s-a calificat fără mari emoții în turul 3, după o victorie în 2 seturi cu Rebeka Masarova

Nicu Savin

Publicat 01/09/2021 la 22:05 GMT+3

Elina Svitolina s-a calificat în turul 3 la US Open, după ce a învins-o în minimun de seturi pe Rebeka Masarova, scor 6-2, 7-5.

Elina Svitolina | Tennis | US Open 2021 | ESP Player Feature

Credit imagine: Getty Images

După ce în primul tur de la US Open nu am avut parte de nicio surpriză majoră, turul secund de la US Open a aînceput în aceeași notă. Garbine Muguruza s-a calificat fără emoții în turul 3, iar la scurt timp aceasta a fost urmată de Elina Svitolina.
Ucraineanca nu i-a dat prea multe șanse ibericei Rebeka Masarova, cea care o învinsese în primul tur pe Ana Bogdan, în cel mai lung meci din istoria grand slam-ului american. Svitolina a câștigat primul set cu 6-2, dar în manșa secundă tânăra sa adversară a oferit o replică mult mai solidă.

Elina Svitolina, calificare fără emoții în turul 3 la US Open

Cele două jucătoare au câștigat pe propriul serviciu până la scorul de 5-5, moment în care jocul a fost întrerupt de ploaie, la scorul de 40-15 pentru Svitolina. La reluare, ucraineanca a reușit break-ul și apoi a servit excelent, impunându-se în final cu 6-2, 7-5, după o oră și 17 de minute de joc.
În runda următoare, Svitolina o va întâlni pe învingătoarea disputei Daria Kasatkina - Marketa Vondorusova, meci care se desfășoară chiar la această oră. Dacă va trece și de turul 3, Svitolina ar putea da peste Simona Halep în optimi, evident, dacă și sportiva noastră va ajunge acolo. Simona a câștigat astăzi fără emoții cu Kristina Kukova, dar în continuare va avea o adversară mult mai redutabilă, Elena Rybakina sau Caroline Garcia.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo