Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MECIURIMEMORABILE Andy Murray: "Niciodată nu mi-a luat să stau atât de mult timp la toaletă. I-a luat 8 minute!"

Andrei Nicolae

Publicat 31/08/2021 la 04:15 GMT+3

Scoțianul l-a acuzat pe Stefanos Tsitsipas că a trișat în meciul din turul 1, pe care l-a pierdut după aproape 5 ore de joc

Murray ärgert sich über Tsitsipas

Credit imagine: SID

Andy Murray – Stefanos Tsitsipas și-a onorat din plin statutul de derby al primei zilei la US Open. Cei doi jucători au petrecut pe teren 4 ore și 48 de minute într-un meci care s-a întins pe durata a 5 seturi.
Scoțianul a produs un tenis de foarte bună calitate, iar la un moment dat a dat senzația că poate obține o victorie monumentală împotriva favoritului numărul 3 la Flushing Meadows. Andy a condus cu 2-1 la seturi, dar din setul patru a înregistrat un regres, iar scoțianul a întors meciul. Tsitsipas s-a impus cu 2-6, 7-6 (7), 3-6, 6-3, 6-4 după patru ore și 48 de minute.
picture

US Open 2021. Rezumatul unui meci de poveste, Stefano Tsitsipas - Andy Murray

Murray a început ca un vis. Primul lui set a fost probabil cel mai bun din ultimii 4 ani, l-a executat în multe rânduri pe adversar cu lovitura de dreapta, jocul fiind completat cu o evoluție foarte bună la serviciu.
Tsitsipas a echilibrat setul doi, dar Andy a trecut peste faptul că a cedat în tiebreak și a continuat să joace la un nivel foarte înalt. Setul 3 l-a terminat din nou în forță (6-3), dar și cu un mesaj grăitor: "I’m not fucking done, let’s go!".

Tsitsipas a cerut tratament medical la picior între seturile 3 și 4

Din acest moment, meciul a devenit foarte tensionat. Tsitsipas a cerut tratament medical la picior. Dar după acest moment, grecul a revenit la un nivel superior. A preluat controlul, în timp ce Andy Murray a părut tot mai obosit. Pe măsură ce nereușitele s-au adunat, s-au înmulțit și frustrările lui Andy Murray. Totuși, de la 0-5, scoțianul a salvat impresia artistică în set și a recuperat trei game-uri. Tsitsipas a închis cu 6-3 setul patru și a plecat la vestiare. Grecul a petrecut acolo aproximativ 8 minute, spre iritarea adversarului.
Favoritul numărul 3 a început și setul decisiv cu un break, iar până la final nu a mai putut fi ajuns. Tsitsipas s-a impus cu 6-4, într-o atmosferă totuși ostilă, publicul fiind implicat în acest meci.
După meci, grecul a declarat că nu a fost un meci deloc simplu: "A trebuit să fac multe sacrificii pe teren azi".
De partea cealaltă, Andy Murray a fost auzit spre finalul jocului spunând că adversarul trișează. La un moment dat i s-a adresat directorului de turneu: "Niciodată nu mi-a luat să stau atât de mult la toaletă. I-a luat 8 minute". Aluzia a fost, evident, la pauza petrecută de Tsitsipas între seturile 4 și 5.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo