Simona Halep a început cu US Open cu mari emoții, având în vedere problemele medicale pe care le-a acuzat în ultimele luni, dar se simte din ce în ce mai bine. Iar asta s-a putut observa inclusiv în jocul din turul 2 cu Kristina Kucova, câștigat cu 6-3, 6-1, după 68 de minute de joc.

US Open 2021: Rezumatul meciului dintre Simona Halep și Kristina Kucova

Simona a continuat să aibe un procentaj foarte bun al reușitelor pe primul serviciu – 76%.
US Open
Emma Răducanu a donat echipamentul în care a cucerit titlul US Open! Unde va fi expusă ținuta
28/09/2021 LA 11:30
MECIUL HALEP – KUCOVA, SUB LUPA EXPERȚILOR EUROSPORT! MATS WILANDER: "M-A IMPRESIONAT AZI!"
"Sunt aici doar pentru a da tot ce pot", a reacționat Simona Halep pe Twitter, după calificarea în turul 3 la Flushing Meadows, pentru prima dată după 5 ani.
"Deja este un rezultat bun având în vedere problemele pe care le-am avut în ultima vreme, așa că este bine că am ajuns în turul 3", a declarat Simona Halep după meci, la conferința de presă.

Simona Halep: "La început a fost foarte dur

Reprezentanta României a vorbit cu această ocazie despre provocările fizice și psihice la care a fost nevoităsă facă față, după accidentarea care a obligat-o să se retragă de la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Tokyo.
"La început a fost foarte dur. Pentru că nu mi s-a întâmplat niciodată să am o astfel de accidentare, un mușchi rupt în două locuri. Așa că a fost o provocare, pentru că nu m-am mai confruntat cu așa ceva până acum. Nu știam cum să mă descurc cu durerea. Apoi, recuperarea... A trebuit să încep să fac exerciții ca atunci când eram copil, încet și doar mergând pe degetele de la picioare. A fost o recuperare grea, cum ar fi câte patru, cinci ore pe zi".
PATRICK MOURATOGLOU A EXPLICAT DE CE SERENA WILLIAMS NU A REUȘIT SĂ CÂȘTIGE AL 24-LEA TITLU DE GS
Simona Halep s-a confruntat cu probleme fizice, dar și din punct de vedere mental.
"A fost un pic mai dificil și cu partea mentală, după accidentare. După ce m-am însănătoșit și am revenit, am putut juca fără durere, dar încă mi-a fost frică. Din punct de vedere mental, am fost puțin jos", a mărturisit Simona Halep.

"Acum mă simt fericită, pentru că mă simt bine, fără durere"

Reprezentanta României a suferit destule accidentări în ultimii ani, astfel că are o "experiență" bogată din acest punct de vedere.
"Acum mă simt fericită, pentru că mă simt bine, fără durere, fără să mă mai lupt cu partea mentală. Deci, sunt doar fericită că sunt pe teren și încerc tot posibilul să câștig fiecare meci pe care îl joc. Trebuie să recunosc că sunt mai încrezătoare", a încheiat Simona Halep într-o notă optimistă.
În turul 3, Simona Halep o va înfrunta pe Elena Rybakina, jucătoare care la rândul ei s-a calificat în două seturi, după o dispută cu Caroline Garcia.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Ilie Năstase, expeditiv față de Emma Răducanu: "Doar cu numele ne putem mândri cu ea!"
20/09/2021 LA 15:24
US Open
Interviu cu "mamaia" Emmei Răducanu, în presa din Anglia! "După Wimbledon i-am spus să renunțe!"
18/09/2021 LA 15:14