Simona Halep și ține fanii cu sufletul la gură înaintea ultimului turneu de Grand Slam al anului. Și asta în primul rând din cauza problemelor medicale destul de serioase pe care le-a acuzat în acest an și care au forțat-o să se retragă de la mai multe turnee.
De altfel, românca, ajunsă pe locul 13 în ierarhia WTA, a fost nevoită să spună pas inclusiv la turneele de la Roland Garros și Wimbledon, dar și la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Iar în această vară a intrat pe teren doar la două meciuri, fiind nevoită să se retragă și de la Cincinnati.

Simona Halep nu va avea o misiune ușoară în turul inaugural

US Open
Emma Răducanu a donat echipamentul în care a cucerit titlul US Open! Unde va fi expusă ținuta
28/09/2021 LA 11:30
Veștile sunt bune înainte de debutul la US Open. Cel puțin acestea sunt impresiile după antrenamentul din noaptea trecută în România. Simona s-a antrenat complet fără a mai purta o fașă la piciorul drept. Așadar, sunt semne că Halep va putea să se prezinte într-o condiție fizică mai bună la startul întrecerilor de la Flushing Meadows.
Simona nu va avea o misiune ușoară în turul inaugural. Ea o va întâlni pe Camila Giorgi din Italia. Halep s-a mai întâlnit o dată cu italianca, în turul 3 la Miami. Atunci, românca s-a impus în 2 seturi. Dacă va trece de Giorgi, reprezentanta Rmâniei se va duela cu Ann Li sau Kristina Kukova, venită din calificări. Tabloul complet de la US Open poate fi văzut aici.
Meciul de debut al Simonei Halep la US Open este programat luni, de la ora 18:00. Programul româncelor din prima zi poate fi văzut aici.
Până la debutul româncelor la US Open o vedem diseară pe Irina Begu, în finala de la Cleveland, într-o partidă cu Anett Kontaveit.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
US Open
Ilie Năstase, expeditiv față de Emma Răducanu: "Doar cu numele ne putem mândri cu ea!"
20/09/2021 LA 15:24
US Open
Interviu cu "mamaia" Emmei Răducanu, în presa din Anglia! "După Wimbledon i-am spus să renunțe!"
18/09/2021 LA 15:14