Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz și Iga Swiatek, schimb de mesaje după victoriile de la US Open! Ce și-au transmis

Bianca Dumitru

Publicat 12/09/2022 la 10:58 GMT+3

Iga Swiatek și Carlos Alcaraz s-au impus în acest an la US Open, adjudecându-și primele trofee de la Flushing Meadows din carieră. După finala masculină, cei doi s-au felicitat reciproc pe rețelele de socializare.

Rezumatul finalei Alcaraz - Ruud, de la US Open 2022. Puncte de colecţie într-un ultim act de vis

Carlos Alcaraz a câștigat primul său titlu de Grand Slam, impunându-se în finala US Open în fața lui Casper Ruud, în 4 seturi, scor 6-4, 2-6, 7-6 (1), 6-3, după 3 ore și 20 de minute de joc.
Finala masculină de la Flushing Meadows a avut loc la aproximativ 24 de ore de la finala feminină, în care Iga Swiatek s-a impus în fața lui Ons Jabeur, scor 6-2, 7-6 (5), după o oră și 51 de minute.
După meciul dintre Alcaraz și Ruud, poloneza din fruntea clasamentului WTA le-a transmis un mesaj celor doi finaliști de pe tabloul masculin, felicitându-i pentru turneu.
"Felicitări, Carlos Alcaraz, și ție, Casper Ruud! Ce călătorie", a scris Iga Swiatek pe contul ei de Twitter.
Răspunsul lui Carlos Alcaraz nu a întârziat să apară. Sportivul de 19 ani s-a declarat fericit să se impună la US Open în același an cu Iga Swiatek și i-a transmis la rândul său felicitări.
Citește și:

Iga Swiatek, cele mai mari câștiguri din tenis în 2022

Pe lângă trofeu, Iga Swiatek și Carlos Alcaraz au plecat de la New York și cu câte un cec de 2,58 de milioane de euro.
Tenismenul de 19 ani a ajuns, în acest sezon, la câștiguri de peste 7,33 de milioane de euro, depășindu-l pe Rafael Nadal, care a adunat până acum, în acest an, 6,63 de milioane de euro, la US Open încasând doar 275.000 de euro.
Înainte de finalul celui de-al doilea său sezon complet la cel mai înalt nivel, Carlos Alcaraz a acumulat în total puțin peste 9 milioane de euro, intrând în top 100 cele mai mari câștiguri din istoria ATP. În 2022, sportivul din Murcia a câștigat 5 titluri, inclusiv US Open și Masters-ul de la Miami.
Lider la categoria celor mai mari câștiguri din tenis în acest an este Iga Swiatek, care a adunat în 2022 aproximativ 9,13 milioane de euro. Poloneza a câștigat 57 de meciuri din 64 disputate, impunându-se în 7 competiții, inclusiv în două turnee de Grand Slam și 4 de categorie WTA 1.000.
picture

Rezumatul partidei Iga Swiatek - Ons Jabeur, finala US Open 2022

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo