Nick Kyrgios l-a învins, la începutul acestei săptămâni, pe Daniil Medvedev, în 4 seturi, calificându-se în premieră în sferturile de finală ale US Open, acolo unde va da peste Karen Khachahov.
Deși pare mai serios ca niciodată în privința pregătirii, australianul nu a renunțat la comportamentul său nonconformist, dovedind încă o dată că este un rebel și un jucător problemă.
A demonstrat asta în disputa cu Bonzi, când, supărat că nu primește suficientă energie din boxa sa, Nick s-a răzbunat pe apropiați. A scuipat în direcția lor și i-a înjurat ca la ușa cortului. "Plecați acasă, nenorociților", au fost puține din cuvintele australianului care pot fi reproduse.
Laver Cup
Kyrgios, mesaj absurd după retragerea lui Federer! Ce a putut scrie la o poză cu Nadal și Djokovic
IERI LA 18:55
În urma acelui incident, Kyrgios a primit cea mai mare amendă dată de organizatorii de la US Open unui jucător la ediția din acest an, 7.500 de dolari.
ATP: CINE CÂȘTIGĂ MARELE TROFEU LA US OPEN 2022?
Citește și:

Nick Kyrgios, amendat și la dublu

Ulterior, australianul a fost amendat cu 4.000 de dolari și pentru "obscenitate auditivă", ca urmare a unor țipete și înjurături adresate celor din boxa lui în meciul cu Medvedev.
Mai mult, Kyrgios a primit o nouă penalizare de 4.000 de dolari pentru gesturile dintr-o partidă de dublu. Sportivul s-a enervat și și-a distrus racheta în timpul unui meci jucat alături de compatriotul său Thanasi Kokkinakis.
În aceste condiții, Kyrgios a adunat în total amenzi de 15.500 de dolari. Suma nu înseamnă mare lucru pentru el, în condițiile în care pentru prezența în sferturile US Open a câștigat 445.000 de dolari, iar dacă va accede în semifinale va încasa 705.000 de dolari.
Partida dintre Nick Kyrgios și Karen Khachahov este programată în această noapte, în jurul orei 3:30.
https://i.eurosport.com/2022/09/06/3447686.jpg
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
US Open
Casper Ruud, pregătit de finala cu Alcaraz de la US Open! În ce fel l-a ajutat Nadal pe norvegian
10/09/2022 LA 13:57
US Open
Nick Kyrgios, sancționat dur de americani! Australianul a primit cea mai mare amendă de la US Open
08/09/2022 LA 03:50