Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios a comis-o și la dublu la US Open! Australianul, sancționat imediat. Amenda totală primită la New York

Bianca Dumitru

Actualizat 06/09/2022 la 18:32 GMT+3

Nick Kyrgios s-a calificat la începutul acestei săptămâni în sferturile de finală ale US Open, după ce l-a învins pe Daniil Medvedev. În ciuda parcursului bun din competiție, australianul s-a remarcat și prin amenzile primite la Flushing Meadows.

Nick Kyrgios is the new US Open favourite

Credit imagine: Getty Images

Nick Kyrgios l-a învins, la începutul acestei săptămâni, pe Daniil Medvedev, în 4 seturi, calificându-se în premieră în sferturile de finală ale US Open, acolo unde va da peste Karen Khachahov.
Deși pare mai serios ca niciodată în privința pregătirii, australianul nu a renunțat la comportamentul său nonconformist, dovedind încă o dată că este un rebel și un jucător problemă.
A demonstrat asta în disputa cu Bonzi, când, supărat că nu primește suficientă energie din boxa sa, Nick s-a răzbunat pe apropiați. A scuipat în direcția lor și i-a înjurat ca la ușa cortului. "Plecați acasă, nenorociților", au fost puține din cuvintele australianului care pot fi reproduse.
În urma acelui incident, Kyrgios a primit cea mai mare amendă dată de organizatorii de la US Open unui jucător la ediția din acest an, 7.500 de dolari.
ATP: Cine câștigă marele trofeu la US Open 2022?
Citește și:

Nick Kyrgios, amendat și la dublu

Ulterior, australianul a fost amendat cu 4.000 de dolari și pentru "obscenitate auditivă", ca urmare a unor țipete și înjurături adresate celor din boxa lui în meciul cu Medvedev.
Mai mult, Kyrgios a primit o nouă penalizare de 4.000 de dolari pentru gesturile dintr-o partidă de dublu. Sportivul s-a enervat și și-a distrus racheta în timpul unui meci jucat alături de compatriotul său Thanasi Kokkinakis.
În aceste condiții, Kyrgios a adunat în total amenzi de 15.500 de dolari. Suma nu înseamnă mare lucru pentru el, în condițiile în care pentru prezența în sferturile US Open a câștigat 445.000 de dolari, iar dacă va accede în semifinale va încasa 705.000 de dolari.
Partida dintre Nick Kyrgios și Karen Khachahov este programată în această noapte, în jurul orei 3:30.
Programul zilei marți US Open
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo