Kristina Kucova (111 WTA) va fi adversara Simonei Halep din turul al doilea de la US Open. Jucătoarea în vârstă de 31 de ani din Slovacia a fost prima jucătoare calificată în runda următoare de la New York, după ce a trecut în două seturi de Ann Li (69 WTA), scor 7-5, 6-1, într-o partidă care a durat o oră și 14 minute. Kucova a ajuns pe tabloul principal de la US Open din postura de Lucky Loser.
Primul set al partidei a fost echilibrat, cu Ann Li conducând cu 5-4 și având posibilitatea de a servi pentru set. Cu toate acestea, Kucova a reușit să revină în setul pe care l-a câștigat în cele din urmă cu 7-5. În urma evenimentelor din setul al doilea, jucătoarea de 21 de ani nu a mai putut ține pasul cu Kucova, iar slovaca a câștigat fără drept de apel setul, cu scorul de 6-1.
Partida din turul al doilea de la US Open va fi prima întâlnire directă dintre Simona Halep și Kristina Kucova și va avea loc miercuri, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
19/09/2021 LA 11:52

Simona Halep, victorie în fața Camilei Giorgi în primul tur de la US Open

Simona Halep (13 WTA) a obținut calificarea în turul al doilea al turneului de la US Open după ce a trecut în turul inaugural de italianca Camila Giorgi (36 WTA), scor 6-4, 7-6(3), aceasta fiind prima partidă pentru Simona într-un turneu de Grand Slam de la accidentarea suferită la gambă în timpul turneului de la Roma. Din cauza acelei accidentări, Simona Halep nu a putut participa la Roland Garros și Wimbledon, dar nici la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
"Emma, ce faci cu banii de la US Open?". Răspuns de mare campioană oferit de Răducanu
17/09/2021 LA 11:21
US Open
Emma Răducanu, despre cea mai importantă lecție primită de la părinții ei: "Mă forțez la maximum"
17/09/2021 LA 05:44