La revenirea în România după eliminarea de la US Open, Simona Halep a vorbit despre ceea ce își dorește să realizeze în circuit, în perioada următoare. Românca nu are de gând să renunțe prea curând la tenis, spunând că, în funcție de cum se va reface din punct de vedere fizic, va reveni la turneul de la Indian Wells.
"Sunt bine fizic, nu mai am nicio accidentare. Am avut la Cincinnati o mică ruptură, dar nu a fost foarte gravă. După câteva zile, am putut să joc bandajată. Sunt foarte obosită după drum. Voi avea câteva zile de pauză și voi continua antrenamentele. Am zis că o voi lăsa mai moale în sensul că nu vreau să forțez acum, după ce mi-am revenit.
Am vorbit cu domnul Țiriac. Ce spune dânsul despre 6 luni de pauză, e vorba de o pauză activă. Adică să mă antrenez mult și să și joc. Așa că voi încerca să joc cât se poate de mult anul acesta. Și să mă pregătesc pentru anul viitor, pentru că e și vârsta, și faptul că m-am accidentat, trebuie un pic mai multă.
Roland Garros
Simona Halep, la cel mai jos nivel din ultimii 6 ani, la Roland Garros! Borna negativă atinsă
ACUM 9 MINUTE
A fost greu să joc direct pe hard, la cel mai înalt nivel. Am avut meciuri foarte grele. Aici sunt și trebuie să fac față. Nu vreau să mă temperez din punct de vedere profesional. Îmi doresc să mai joc câțiva ani la cel mai înalt nivel. Accidentările m-au oprit anul acesta", a declarat Simona Halep.

EXCLUSIV | Aspecte pozitive și negative: Cu ce rămâne Simona Halep după US Open 2021

Ce spune despre Emma Răducanu

Simona Halep, care s-a oprit în optimi la US Open, după ce a fost învinsă de Elina Svitolina, a vorbit și despre noua revelație a tenisului mondial, Emma Răducanu, care s-a calificat aseară în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam.

Rezumatul partidei dintre Simona Halep și Elina Svitolina din optimile US Open

Fostul lider WTA a spus că parcursul sportivei cu origini românești nu este o surpriză și a evidențiat calitățile unei alte jucătoare tinere de tenis, Leylah Fernandez.
"Nu o consider o surpriză parcursul Emmei Răducanu la US Open. La Wimbledon, deja făcuse turul 4 și a arătat un tenis foarte bun și foarte plăcut. Fernandez mi se pare o jucătoare foarte completă și foarte rapidă. O generație nouă vine din urmă și mă bucur pentru ele", a conchis Simona Halep.
Orice lovitură de la US Open de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland Garros
Cu ce s-a ales Simona Halep după eliminarea incredibilă în turul 2 la Roland Garros
ACUM 36 MINUTE
Wimbledon
Ce urmează pentru Simona Halep, după eliminarea prematură de la Roland Garros
ACUM O ORĂ