Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Comentatorii Eurosport România au creionat fazele finale de la turneul feminin al US Open 2022. Simona Halep, la putere

Cristian Mihală

Actualizat 29/08/2022 la 16:12 GMT+3

US Open 2022 începe astăzi, iar 4 dintre comentatorii Europsport care vor comenta competiția de la Flushing Meadows au răspuns inițiativei eurosport.ro de a nominaliza sportivele care vor ajunge în fazele finale la turneul de la New York. Simona Halep, marea speranță a României, e văzută ajungând în finală de 3 dintre experții noștri.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Ultimul turneu de Mare Șlem al anului pleacă la drum astăzi, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Nadal e în căutarea celui de-al 23-lea GS al carierei, lucru care l-ar distanța la două titluri de marele său rival, Novak Djokovic, dar pentru noi, românii, parcursul Simonei Halep e cel care interesează în primul rând.
Dublă campioană de Grand Slam (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019), Simo vine la US open 2022 mai încrezătoare ca oricând. A câștigat titlul la Toronto, al 24-lea al carierei, și a arătat o formă de invidiat. La New York, Simona a ajuns cel mai departe până în semifinale la ediția din 2015. A mai atins turul 4 în două rânduri: 2013 și 2021.
Simona va da în runda inaugurală peste ucraineanca Daria Snigur (125 WTA, jucătoare venită din calificări), cele două urmând a se întâlni în premieră în circuitul WTA. Meciul dintre Halep și Snigur va fi al doilea al zilei de luni pe arena Louis Armstrong (după Andy Murray vs Francisco Cerundolo). Partida va începe undeva în jurul orei 20:00 (ora României) și va fi transmisă în direct de Eurosport.
Locul 7 mondial, Simona Halep are o parte de tablou favorabilă. Ar putea da peste Cori Gauff sau Madison Keys în ”optimi” și apoi de Maria Sakkari, cel mai probabil în ”sferturi”. O posibilă întâlnire cu numărul 1 mondial, Iga Swiatek ar putea avea loc doar în finală.

Cum vor arăta fazele finale de la US Open în opinia comentatorilor Eurosport România

Tabloul abordabil și forma excelentă i-au făcut și pe comentatorii Eurosport să o vadă pe Halep printre marile favorite ale competiției. 3 dintre cei 4 comentatori care au răspuns inițiativei eurosport.ro de a creiona fazele finale ale competiției - Dragoș Suciu, Radu Abramescu și Luminița Paul - o văd pe super-campioana noastră ajungând până în ultimul act, ultimii doi desemnând-o chiar învingătoarea la feminin. Radu Antofi, al 4-lea comentator care ne-a ajutat în demersul nostru, are la rândul său încredere în Halep, dar o vede pe aceasta oprindu-se în semifinale.
Iată mai jos cum văd cei 4 comentatori Eurosport România contactați tabloul de la US Open începând cu faza sferturilor:

Dragoș Suciu

Predicții Dragoș Suciu

Luminița Paul

Predicții Luminița Paul

Radu Abramescu

Predicții Radu Abramescu

Radu Antofi

Predicții Radu Antofi

WTA: Cine câștigă marele trofeu la US Open?
Turneul de la US Open se desfășoară în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct ți în exclusivitate pentru România de Eurosport și Eurosport Player.
US Open 2022 - 29 august, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo