Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul special al lui Ronnie O'Sullivan pentru Serena Williams. Cum a numit-o "Racheta" pe sportiva din SUA

Cristian Mihală

Publicat 29/08/2022 la 17:48 GMT+3

Ronnie O'Sullivan, cel mai mare jucător de snooker din istorie, a avut un mesaj extrem de emoționant pentru Serena Williams, care își începe la US Open ultima sa aventură într-un turneu.

Serena Williams and Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Getty Images

Deținătoare a 23 de Grand Slamuri, Serena Williams este de aproape un deceniu și jumătate în luptă cu recordurile. Chiar dacă a născut, a revenit extrem de puternică, reușind nu mai puțin 4 finale de GS după ce a adus pe lume o fetiță.
Cu toate acestea, pandemia și avansarea în vârstă au privat-o de rezultate, astfel că în ultimul an a înregistrat un singur succes în circuitul WTA, e adevărat, în contextul în care a evoluat foarte puțin. Ca atare, Serena a ales să se retragă, făcând acest anunț în timpul turneelor din US Open Series. Flushing Meadows ar trebui să fie ultima competiție pentru marea sportivă din State, astfel că vom asista în direct la un moment istoric.
Retragerea unei jucătoare care a influențat atât de mult tenisul este printre principalele atracții de la US Open 2022, iar sportiva din SUA a avut surpriza să primească mesaje de felicitare și de simpatie din partea multor mari sportivi, independent de sport.

Mesajul superb al lui Ronnie O'Sullivan pentru Serena Williams, înainte de US Open

Mare fan al tenisului, legendarul Ronnie O'Sullivan a numit-o pe Serena "Regina tuturor sporturilor" și a ținut să îi transmită un mesaj, prin intermediul Eurosport.
"Felicitări, Serena, pentru o carieră incredibilă. Ai fost incredibilă în turneele de Grand Slam, îmi aduc aminte cum ai câștigat primul US Open. Din acea zi, ai dominat tenisul mondial ca o regină și am devenit un mare fan al tău. Ai avut o carieră magnifică, tenisul îți va simți lipsa. Îmi vei lipsi cu siguranță, era o plăcere să te văd, ai fost formidabilă, incredibilă. Sper să te bucuri la fel de mult de viața ta și după retragere, să petreci timp de calitate cu familia și prietenii", a fost mesajul celui mai mare talent din istoria snookerului.
Serena Williams debutează la US Open 2022 cu Danka Kovinic, pentru ca apoi în turul doi să o aștepte o întâlnire împotriva învingătoarei din duelul Anett Kontaveit (cap de serie 2) - Jaqueline Cristian.
Dacă la simplu specialiștii nu o creditează cu prea multe șanse să ajungă în fazele avansate ale turneului, Serena ar putea surprinde la dublu. Acolo va face pereche cu sora ei, Venus, iar perspectivele unui turneu bun sunt mult mai mari.
Turneul de la US Open va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player în perioada 29 august - 11 septembrie.
US Open 2022 - 29 august, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo