Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tomljanovic, discurs lacrimogen după ce i-a încheiat cariera Serenei Williams la US Open: "Nimic nu va mai fi la fel!"

Irina Aldea

Publicat 03/09/2022 la 06:24 GMT+3

Serena Williams a fost eliminată în turul al treilea la US Open 2022 de către Ajla Tomljanovic, iar la final, australianca a avut un discurs lacrimogen, vorbind la superlativ despre legendara tenismenă din SUA.

Ajla Tomljanovic, discurs lacrimogen după ce i-a încheiat cariera Serenei Williams la US Open

La aproape 41 de ani, Serena Williams, cea mai titrată tenismenă din Era Open, a disputat la US Open 2022 ultimul meci al carierei, cu Ajla Tomljanovic. Americanca a cedat sâmbătă dimineață în fața ocupantei locului 46 WTAcu scorul de 5-7, 7-6 (4), 1-6, la capătul unui meci incredibil care a durat trei ore și 7 minute de joc. Tomljanovic a convertit de abia a 6-a minge de meci avută.
Pentru Tomljanovic, acesta este cel mai bun rezultat al carierei la US Open, optimi de finală. Serena Williams de cealaltă parte a cucerit titlul la US Open în 6 rânduri, în 1999, 2002, 2008, 2012, 2013 și 2014. Americanca a încercat la US Open să egaleze recordul all-time de titluri majore cucerite vreodată în sportul alb, record deținut în continuare de Margaret Court (24).
CITEȘTE ȘI:

Ajla Tomljanovic, discurs la superlativ despre Serena Williams

După meci, Serena Williams a fost prima care a luat cuvântul în fața spectatorilor din tribune. Americanca a plâns ca un copil înainte de a părăsi cea mai mare arenă de tenis din lume în uralele publicului. Apoi, Ajla Tomljanovic a venit și ea la microfon și a vorbit la superlativ despre legendara tenismenă căreia i-a încheiat azi cariera, la aproape 41 de ani.
"Îmi pare atât de rău pentru că acesta e finalul. Serena a făcut atât de multe pentru tenis, pentru mine, am urmărit-o de când eram mică. Am crezut că voi pierde, presiunea a fost mereu asupra mea. E Serena, știam că trebuie să iau punct cu punct, nici nu știu câte mingi de meci am avut. E cea mai bună din toate timpurile. Setul 2 a fost pierdut fără să fi făcut prea multe lucruri greșit. Ea a jucat pur și simplu incredibil. Serena ne-a transmis că niciun vis nu e prea mare. Și eu călătoresc alături de familie, știu cum e, fără Serena nu vor mai fi la fel lucrurile, ne va lipsi cu siguranță", a spus Ajla Tomljanovic la interviul de după meci.
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 29 august - 11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo