Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mara Gae s-a inspirat de la Simona Halep! Reacția campioanei noastre de la US Open

Dani Morar

Actualizat 11/09/2023 la 20:39 GMT+3

Mara Gae, jucătoarea de 17 ani care a cucerit titlul în proba de dublu pentru junioare la US Open, a revenit în țară și a oferit primul interviu, chiar pe aeroport. Românca spune că e pregătită să facă pasul la profesioniști, dezvăluind că Simona Halep este idolul ei în acest sport.

Ce performanță! Românca Mara Gae, în finala US Open la dublu junioare

Mara Gae a câștigat proba de dublu junioare de la US Open alături de partenera sa din Rusia, Anastasiia Gureva. Cele două s-au impus în finala de la Flushing Meadows împotriva cuplului japonez Sato/Saito, cu scorul de 1-6, 7-5, 10-8.
Românca de 17 ani a revenit în țară și a acordat primul interviu chiar pe aeroport. Mara a declarat că nu se aștepta să câștige un Grand Slam, chiar dacă muncește de foarte mult timp, iar acest lucru o motivează acum și mai mult.
"Am avut niște așteptări, știam că formăm o echipă bună (n.r - alături de rusoaica Anastasiia Gureva), dar nu erau, totuși, așteptări atât de mari. De 12 ani muncesc... Mă trezesc în fiecare dimineață, mă rog și muncesc foarte mult pentru a fi aici.
A fost un șoc enorm după ultimul punct al finalei, n-am mai gândit, n-am mai simțit nimic. Și acum sunt surprinsă. Când eram mică, era doar o joacă. Acum îmi place și mai mult (n.r. - sportul pe care-l practică).
A fost un vis de când eram mică să câștig un Grand Slam, dar nu mă așteptam să se întâmple, probabil nimeni nu se aștepta", a declarat Mara Gae, la revenirea în România, citată de GSP.
Citește și:

Mara Gae recunoaște că idolul ei din tenis e Simona Halep

Mara spune că e pregătită să facă pasul în tenisul profesionist, lucru ce se va și întâmpla, după 4 ani la juniori. Sportiva a dezvăluit că s-a pregătit alături de Ana Bogdan și Gabriela Ruse și că modelul său în tenis e nimeni alta decât Simona Halep, principalul moment de referință fiind finala de la Wimbledon câștigată de aceasta împotriva Serenei Williams.
"Acesta a fost ultimul meu turneu de juniori, titlul e o încununare a celor patru ani de juniorat, în care am stat și am jucat turnee ITF. Acum urmează turnee de profesioniști. O să încep să fac tranziția spre PRO și sper că voi avea același succes.
Simona Halep a fost și încă este idolul meu. Un moment de impact cu Simona Halep? Când a câștigat Wimbledon-ul. Este unul dintre cele mai frumoase Grand Slam-uri, e ceva enorm.
M-am antrenat cu Ana Bogdan și Gabriela Ruse înainte de startul turneului, m-a ajutat foarte mult acest lucru la încredere, sunt niște persoane incredibile pentru tenisul românesc", a mai spus Mara, conform sursei citate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo