Una dintre loviturile de colecție reușităde Simona Halep a fost aleasă cea mai frumoasă din luna ianuarie în circuitul WTA. Este vorba despre un lung de linie din meciul câștigat de sportiva din România în fața lui Destanee Aiava, în primul tur al turneului Melbourne Summer Set 1.
Câștigătoare a două titluri de Grand Slam, Simona Halep s-a impus cu o lovitură în lung de linie reuşită în meciul contra australiencei Destanee Aiava, pe 5 ianuarie, în primul tur la Melbourne Summer Set 1 (WTA 250), la scorul de 6-4, 4-2 şi 30-15. Fostul lider mondial s-a impus cu 6-4, 6-2, iar ulterior a câştigat titlul la Melbourne.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM 2 ORE

Simona Halep, pregătire sub privirile lui Horia Tecău

Simona Halep a decis să renunțe la serviciile lui Adrian Marcu și Daniel Dobre după Australian Open. Simona se pregătește de revenirea pe teren, ea urmând să participe la turneele de la Dubai (14-19 februarie) și Doha (20-26 februarie). Sportiva noastră a postat ieri un filmuleț pe contul personal de Instragram, în care pe post de antrenor se afla Horia Tecău.
Simona și Horia au fost cei mai reprezentativi tenismeni din România în ultimii ani, cei doi cucerind nenumărate trofee. Horia a decis să se retragă la finalul sezonului trecut și e posibil să-și dorească să devină antrenor. Evident, nu poate fi vorba deocamdată de a deveni antrenorul de drept al Simonei, dar oricând pot apărea surprize. În orice caz, experiența lui Horia îi poate fi de folos Simonei în această perioadă.
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM 16 ORE
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
ACUM 20 ORE