Simona Halep nu a avut parte de cel mai bun sezon al carierei, acesta fiind umbrit de accidentări care au forțat-o să nu participe la Roland Garros, Wimbledon sau Jocurile Olimpice de la Tokyo. În a doua jumătate a anului 2021, Simona a pus accentul pe revenirea în circuit și legarea mai multor victorii, fără obiective mai prea mari.
La finalul acestui an, Simona Halep a fost nominalizată pentru lovitura anului în circuitul WTA. În timpul partidei contra Gabrielei Ruse de la Transylvania Open, Simona Halep a reușit o lovitură în stilul lui Rafael Nadal, lovitură care poate fi votată de către fani pe site-ul WTA. Din defensivă, într-un punct ăn care Ruse deținea controlul, Simona a reușit o lovitură fabuloasă prin care a punctat.
Australian Open
Novak Djokovic se întoarce, în cele din urmă, în Serbia. Inițial voia să rămână la Marbella
ACUM 2 MINUTE
Cele mai bune lovituri din circuitul WTA au fost împărțite în două grupe, iar Simona a fost repartizată în grupa B, acolo unde lovitura sa se luptă cu cele ale unor jucătoare precum Iga Swiatek, Conny Perrin, Camila Giorgi sau Magda Linette.

Simona Halep va participa la un turneu înainte de Australian Open

Simona Halep va începe sezonul 2022 pe 3 ianuarie, atunci când va participa la unul dintre cele două turnee WTA 250 de la Melbourne. Dublă campioană de Grand Slam, Simona apare pe lista de înscrieri la unul dintre cele două turnee organizate în săptămâna 3-9 ianuarie, Gippsland Trophy sau Yarra Valley Classic.
Ambele competiții fac parte din categoria WTA 250, iar jucătoarele înscrise pentru Melbourne vor fi împărțite la cele două turnee premergătoare primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open 2022. Anul trecut, Simona Halep a jucat la Gippsland Trophy și s-a oprit în faza sferturilor de finală.
Pe lângă Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Jaqueline Cristian și-au anunțat și ele prezența la unul dintre cele două turnee din Australia.
Australian Open
Krejcikova - Petkovic - Australian Open
ACUM 23 MINUTE
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
ACUM 31 MINUTE