Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL! Pe ce loc se va clasa Simona Halep în ierarhia WTA după turneul de la Cincinnati

Alex Masgras

Actualizat 20/08/2021 la 11:44 GMT+3

Simona Halep a încheiat rapid parcursul la Cincinnati, după ce s-a retras înaintea meciului din turul al doilea împotriva americancei Jessica Pegula.

Simona Halep - AS.ro

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Cincinnati, după ce a anunțat cu câteva ore înainte de meciul cu Jessica Pegula din turul al doilea că a suferit o mică ruptură musculară și că preferă să nu riște înaintea ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open.
Cea mai bună jucătoare de tenis din România a efectuat o radiografie după meciul din primul tur contra Magdei Linette, acolo unde a suferit această accidentare. După un timeout medical și o pauză cauzată de ploaie, Simona Halep a reușit să își revină în acel meci și să câștige partida, scor 6-4, 3-6, 6-1.
Arsenal - Chelsea va fi duminică de la ora 18.30 pe Eurosport 1

Simona Halep rămâne pe locul 14 în clasamentul WTA

Fiind una dintre cele mai constante jucătoare ai ultimilor ani, Simona Halep a ieșit din top 10 WTA pentru prima oară din ianuarie 2014 în acest an. Accidentarea suferită la Roma în luna mai, care a forțat-o să nu participe la Roland Garros și Wimbledon, turneu la care era campioană en-titre, a scos-o pe jucătoarea din România din top 10 WTA.
În urma turneului de la Cincinnati, Simona Halep își va păstra locul 14, după ce Ons Jabeur, singura jucătoare care putea să o mai depășească pe campioana din 2019 de la Wimbledon, a pierdut fără drept de apel meciul din optimile de finală contra cehoaicei Petra Kvitova, scor 1-6, 2-6.
Pentru Simona Halep urmează o perioadă de recuperare, cu speranța că își poate reveni la timp pentru turneul de la US Open, turneu la care nu a participat anul trecut. Cel mai bun rezultat la Simonei la New York a fost la ediția din 2015, atunci când a ajuns până în semifinale. Turneul de la US Open este singurul turneu de Grand Slam în care Simona Halep nu a ajuns în finală.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo