Ajuns pe locul 50 ATP, Benoit Paire a fost protagonistul mai multor momente controversate în ultimele două sezoane, ultima dată la Wimbledon 2021. Francezul a precizat în repetate rânduri că tenisul fără suporteri nu este un sport pe care vrea să-l practice, iar drept consecință, merge la turnee doar pentru a se prezenta în primul tur, pentru a încasa premiul corespunzător.
După o serie lungă de rezultate dezamăgitoare, Benoit Paire pare acum un pericol pentru adversarii săi, după ce a obținut două victorii importante la turneul de la Cincinnati. Francezul s-a impus în turul inaugural în fața sârbului Miomir Kecmanovic, iar în turul al doilea l-a eliminat pe favoritul numărul 6, Denis Shapovalov.

Cincinnati ATP: Așa l-a învins Benoit Paire pe Denis Shapovalov în turul al doilea

Roland Garros
Shapovalov, înfrângere ursturătoare la Roland Garros! A pierdut contra unui debutant la Paris
24/05/2022 LA 11:27

Benoit Paire și-a recăpătat dragostea pentru tenis la Cincinnati

"Noul Paire" – așa este caracterizat francezul în cotidianul L'Equipe. Paire a fost întrebat de jurnaliști cum a reușit să obțină aceste victorii și ce îl motivează în prezent. Benoit a oferit imediat răspunsul: "Acum sunt pregătit să-i bat pe cei mai buni. Sunt fericit să-mi recapăt nivelul. De la început am spus că viața în aceste bule la turnee e pentru mine o îngrijorare. Acum mi-am recăpătat încrederea, forma fizică și forma mentală sunt foarte sus.
Am spus mereu că atâta timp cât condițiile sunt complicate, eu nu voi putea fi la 100% pe niciun plan. La Cincinnati am reușit să găsesc un sentiment plăcut. Asemenea atmosferă mă motivează și îmi să putere să mă întrec pe mine însumi. Chiar și când e dificil reușesc să rămân acolo, lucru care nu-mi iese dacă nu e nimeni în tribune. Simt că redevin tenismen datorită lor", a spus Benoit Paire pentru sursa citată.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Internazionali BNL d'Italia
Rafa Nadal, out de la Roma! Ibericul a pierdut cu Shapovalov, după ce a defilat în primul set
12/05/2022 LA 20:53
Tenis
Benoit Paire, "ziua rușinii" la Estoril! Ce gest a putut face francezul în fața spectatorilor
26/04/2022 LA 10:56