Iga Swiatek continuă seria incredibilă de victorii la Wimbledon. Poloneza de pe prima poziție a clasamentului WTA a câștigat al 37-lea meci consecutiv, după victoria din turul al doilea cu Lesley Pattinama Kerkhove (138 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-3.
Chiar dacă a pierdut set, Swiatek nu pare să aibă emoții nici pe iarba londoneză, după ce s-a impus și în urmă cu câteva săptămâni pe zgura pariziană, la Roland Garros. Poloneza a ajuns 37 de victorii consecutive, ultimul meci pe care l-a pierdut fiind cel de pe 16 februarie, de la Dubai, atunci când a fost învinsă de Ostapenko.
Citește și:
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35

Alize Cornet crede că seria lui Swiatek se poate încheia la Wimbledon

Alize Cornet (37 WTA) este următoarea adversară a polonezei. În acest an, în turneele de Grand Slam, Cornet a ajuns până în sferturile de finală de la Australian Open, în timp ce la Roland Garros, ea s-a oprit în turul al treilea.
Înaintea partidei cu Swiatek de la Wimbledon, jucătoarea din Franța și-a făcut curaj și speră că experiența sa pe iarbă o va ajuta în meciul din turul al treilea. De asemenea, ea crede că seria incredibilă a polonezei are șanse mari să se încheie la Wimbledon:
"Această serie trebuie să se încheie la un moment dat. Nu știu cine o va învinge, dar trebuie să crezi în asta. Cred că se poate întâmpla acum, pe iarbă, deoarece ea nu are experiență prea mare pe această suprafață.
Eu am 15 ani de experiență pe iarbă, poate mă va ajuta acest lucru. Dacă e să se încheie seria undeva, cred că va fi aici, la Wimbledon. Sper să fie pe terenul central sau pe terenul 1. Nu am nimic de pierdut și știm că, în general, în astfel de situații, se pot întâmpla multe lucruri neașteptate. Abia aștept acest meci", a declarat Cornet, după victoria din turul secund contra lui Claire Liu (75 WTA), scor 6-3, 6-3.
Partida din turul al treilea de la Wimbledon dintre Iga Swiatek și Alize Cornet va reprezenta prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare.
https://i.eurosport.com/2022/07/01/3401636.jpg
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Berrettini a trecut prin "infern", după COVID-19: "Nici nu am putut să mă uit la Wimbledon"
18/07/2022 LA 08:34
Wimbledon
Ubi Tennis a ales cele mai tari ținute de la Wimbledon. Ce au scris despre cum s-a îmbrăcat Halep
16/07/2022 LA 12:47