Nick Kyrgios este extrem de motivat înaintea turneului de la Wimbledon. Australianul de 27 de ani, care se află în acest moment pe locul 65 ATP, a ajuns săptămâna trecută în semifinalele de la Stuttgart, turneu care s-a desfășurat pe iarbă. El a pierdut atunci în fața lui Andy Murray, dar rămâne încrezător înaintea turneului de la Wimbledon.
Kyrgios, care se pregătește de un duel cu Stefanos Tsitsipas în turul al doilea de la Halle, consideră că este unul dintre cei mai buni jucători din lume pe iarbă:
"Pe iarbă, știți, sunt în top 5, top 10 în lume. Categoric! Dacă mă simt bine pe iarbă, sunt extrem de relaxat", a spus Kyrgios, potrivit Eurosport UK.
Wimbledon
Djokovic a suferit cu Van Rijthoven, dar e în sferturi la Wimbledon! Sinner, următorul adversar
ACUM 8 ORE
Citește și:

Nick Kyrgios are un sfert de finală la Wimbledon

Chiar dacă iarba este pe placul jucătorului australian, Nick Kyrgios nu a câștigat până acum vreun turneu pe această suprafață.
În ceea ce privește turneul de la Wimbledon, cel mai bun rezultat al lui Kyrgios pe iarba londoneză a venit în 2014, atunci când a ajuns până în sferturile de finală, unde a fost învins de canadianul Milos Raonic. Din 2016 însă, Kyrgios nu a mai reușit să treacă de turul al treilea de la All England Club, dar anul acesta poate avea un parcurs lung la Londra.
Todd Woodbridge, fostul mare jucător de dublu australian, este convins că Nick Kyrgios poate face o figură frumoasă la ediția din acest an de la Wimbledon:
"Nick s-a antrenat și este foarte concentrat în acest sezon, așa că acest rezultat (n.r. semifinala de la Stuttgart, de săptămâna trecută, unde a pierdut la Murray) este un început bun pentru acest sezon pe iarbă. Dacă există vreun jucător, în afară de Djokovic, care poate să învingă pe oricine pe iarbă, acesta este Nick. Are șanse mari să ajungă departe la Wimbledon, îl văd un candidat la titlu", a spus Woodbridge, citat de puntodebreak.com.
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 27 iunie-10 iulie și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon
Kyrgios și Tsitsipas au primit nota de plată, după incidentele din meciul direct de la Wimbledon
ACUM 8 ORE
Wimbledon
Tsitsipas cere schimbarea regulamentului, după meciul cu "scântei" contra lui Kyrgios, la Wimbledon
ACUM 10 ORE