Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Taylor Fritz, plin de fairplay, după retragerea lui Nadal de la Wimbledon! Ce i-a spus americanul unui fan

Alex Masgras

Publicat 08/07/2022 la 11:55 GMT+3

Taylor Fritz a fost eliminat de Rafael Nadal în sferturile de finală de la Wimbledon. În urma meciului de cinci seturi de miercuri, spaniolul a anunțat că s-a accidentat și că nu va putea juca în semifinala cu Nick Kyrgios de vineri.

Rafa Nadal - Taylor Fritz, meciul turneului la Wimbledon! Rezumatul unei confruntări memorabile

Taylor Fritz a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei în sferturile de finală de la Wimbledon, dar nu a reușit să se califice în semifinalele turneului. Rafael Nadal l-a învins pe american în cinci seturi, dar nu s-a putut bucura nici el după această partidă.
Accidentat în partida cu Fritz, Nadal s-a retras din turneu înaintea semifinalei cu Nick Kyrgios, astfel încât australianul a obținut deja calificarea în marea finală de duminică.
După acest anunț, mai mulți fani ai americanului au sugerat că acesta ar trebui să îi ia locul lui Nadal în semifinale, dar Fritz nici nu a vrut să audă de acest lucru:
"Nu, nu caut să mi se ofere lucruri pe tavă. Dacă nu am putut să îl bat (n.r. pe Nadal), atunci nu merit să fiu în semifinale. E foarte simplu", i-a răspuns Fritz unui fan pe contul său de Instagram.
Citește și:

Înfrângerea cu Nadal, cea mai dureroasă din cariera lui Fritz

Taylor Fritz a făcut o partidă foarte bună în sfertul de finală cu Nadal, a condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, dar a pierdut în cele din urmă meciul în supertiebreak-ul setului decisiv.
La finalul partidei de peste patru ore, Fritz a recunoscut că aceasta este cea mai dureroasă înfrângere a carierei:
"Sunt destul de sigur că aceasta e cea mai grea înfrângere din cariera mea. După meci m-am așezat pe o bancă în vestiar și mi-a venit să plâng. Asta nu mi s-a mai întâmplat vreodată după o înfrângere, nu am crezut că îmi va veni să plâng după un eșec. Dar acest eșec doare mai rău decât oricare altul din cariera mea", a spus Fritz după meciul cu Nadal.
Pentru Taylor Fritz, aceasta a fost prima prezență într-un sfert de finală al unui turneu de Grand Slam.
Nick Kyrgios este cel care profită de retragerea din turneu a lui Nadal, urmând să joace duminică în prima sa finală de Grand Slam. Australianul își va afla astăzi adversarul din ultimul act, după semifinala dintre Novak Djokovic și Cameron Norrie.
Partida dintre Novak Djokovic și Cameron Norrie din semifinalele turneului de la Wimbledon va avea loc în jurul orei 17:00, după încheierea partidei din semifinalele tabloului de dublu feminin dintre perechile Ostapenko/Kichenok și Krejcikova/Siniakova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo