Darren Cahill este omul de care se leagă cele mai mari succese ale Simonei Halep, în cariera sa impresionantă. Timp de aproximativ 6 ani, australianul a ghidat-o pe româncă, reușind să o transforme într-una dintre jucătoarele cu cel mai puternic mental din circuit. În toamna trecută, colaborarea dintre ei a încetat, tehnicianul de la Antipozi dorindu-și să stea mai aproape de familie.
Dar Darren nu a putut sta departe de terenuri prea mult timp, astfel că a început să o consilieze pe Amanda Anisimova. În martie, colaborarea dintre cei doi s-a rupt, motivele fiind legate de regulile dure de carantină din Australia, în urma călătoriilor.

Darren Cahill, alături de Anisimova, înainte de duelul cu Halep, de la Wimbledon

Wimbledon
Rybakina a dezvăluit cine e tenismenul preferat, dintre Federer, Nadal și Djokovic! Cine o inspiră
15/07/2022 LA 13:02
Acum, Cahill va începe un parteneriat cu Sinner, dar ieri, înainte ca viitorul elev să joace cu Djokovic, australianul a antrenat-o pe Anisimova. Darren a petrecut aproximativ o oră pe teren cu fosta elevă, explicându-i unde trebuie să lucreze și ce trebuie să facă pentru a avea o șansă reală în fața lui Halep.
Relația dintre Halep și Cahill a rămas una excepțională, în ciuda despărțirii, australianul fiind un adevărat mentor pentru super-campioana noastră. Cu toate acestea, Darren a acceptat propunerea Amandei de ieri și a pregătit-o înainte de marele meci din sferturile de la Wimbledon, cu Simona.
Halep va lupta azi, de la ora 15:30 (ora României), în direct pe Eurosport 2, pentru un loc în semifinalele Wimbledon, cu Amanda Anisimova. Cele două sportive s-au mai întâlnit de 3 ori până acum, constănțeanca având 2-1. Ultima partidă dintre cele două a avut loc acum două săptămâni, la Bad Homburg, Simo impunându-se, pe iarbă, scor 6-2, 6-1.
https://i.eurosport.com/2022/07/05/3404771.jpg
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Incredibil! De ce nu s-a uitat Ash Barty la finalele de la Wimbledon, unde era campioană en-titre
15/07/2022 LA 12:09
Wimbledon
Incredibil ce a făcut Rybakina, jucătoare născută la Moscova, cu banii câștigați la Wimbledon
15/07/2022 LA 06:24