Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#DetaliiTehnice | Benoit Paire, declarație total lipsită de respect la adresa fanilor de la Wimbledon

Nicu Savin

Actualizat 29/06/2021 la 19:39 GMT+3

Benoit Paire a oferit un nou moment incredibil, de data aceasta în meciul din primul tur de la Wimbledon, pierdut în 3 seturi în fața lui Diego Schwartzman. La final, francezul a oferit o declarație total lipsită de respect la adresa fanilor.

Benoît Paire

Credit imagine: Getty Images

Benoit Paire a fost învins categoric de Diego Scwartzmann, în primul tur de la Wimbledon. După 2 seturi relativ echilibrate, câștigate de argentinian cu 6-3 și 6-4, Paire a jucat lamentabil în setul 3, pe care l-a cedat cu 0-6.
Francezul a avut o atitudine total lipsită de sportivitate, izbind practic fiecare minge fără vreun control. Paire a câștigat 3 puncte în primul game al setului 3, după care nu a mai luat decât 2 puncte până la final.
În ultimul game al meciului, francezul a fost avertizat de arbitru pentru conduită nesportivă, fiind acuzat de lipsă de combativitate.
În acel moment, Paire a explodat: "Cheamă fizioterapeutul, am o problemă medicală!". Oficialul nu s-a conformat și i-a răspuns: "Nu poți juca așa. Nu voi apela la fizioterapeut pentru asta. Trebuie să arăți mai multă sportivitate."
picture

Rezumatul partidei Schwartzman - Paire, în care francezul a fost avertizat pentru non-combat

Benoit Paire, lipsit de respect la adresa fanilor

Atitudinea francezului i-a scos din sărite și pe fanii din tribune. "Irosești timpul tuturor!", i-a strigat un suporter lui Paire în timpul ultimului game al meciului care a durat o oră și 35 de minute.
Chiar dacă Paire nu a băgat în seamă reproșul fanilor, după meci Paire a avut o declarație total lipsită de respect la adresa oamenilor din tribune.
"Nu-mi pasă de oameni. Joc pentru mine și atât. Nu joc pentru oameni", a spus Paire, potrivit celor de la The Telegraph.
În acest an, Benoit Paire a avut mai multe ieșiri nesportive. În prima parte a sezonului, acesta declara că nu este interesat să câștige vreun meci, ci participă la turnee doar pentru a lua premiul aferent prezenței în primul tur. Pentru atitudinea sa considerată total neadecvată, Paire a fost părăsit de sponsori și exclus din lotul olimpic al Franței.
Paire
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo